"NIJE JOJ DAVAO DOBAR ORGAZAM": Spava sa bivšom od SINA, svaki put je SVE ŽEŠĆI!
Foto: Profimedia

PRAVA DRAMA!

"NIJE JOJ DAVAO DOBAR ORGAZAM": Spava sa bivšom od SINA, svaki put je SVE ŽEŠĆI!

"Seks sa bivšom devojkom mog sina je odličan ali vrlo opasan!"

Objavljeno:

Jedan korisnik društvenih mreža je napravio vrlo bizarnu stvar u svom životu, i zbog malo strasti se toliko zaleteo da je zaboravio na postojaći problem koji može da mu se desi.

Kako ovaj čovek opisuje, on svoju odvratnu tajnu krije od žene, odnosno majke njegovog sina, da svakodnevno putuje po inostranstvu, otvarajući sopstveni biznis. A žena provodi dane sa velikim oduševljenjem, što će joj muž konačno postati sam svoj gazda, a kada bi samo znala šta joj zapravo radi iza leđa..

"Moj sin ne zna ništa o našoj ljubavnoj aferi, i bio bi vrlo očajan kada bi saznao da delim njihov zajednički krevet!"

Prava istina leži u tome, što joj on priča da izlazi na sastanke sa potencijalnim investitorima, a zapravo čim izađe iz kuće hrli u zagrljaj svoje ljubavnice.

"Mi padamo u vrlo strastvan zagrljaj i svaki naš seksualni susret bude mnogo žešći nego prethodni. Ona voli moju zrelost, izdržljivost i moje pravo muško telo dok ja žudim za njenom energijom i savršenom figurom".

Kako on navodi, njegova ljubavnica ga opisuje kao najbolje iskustvo koje je doživela, i svakodnevno se zahvaljuje na trikovima koje je uči.

"Očigledno je moj sin bio daleko nesposobniji od mene, čim joj nikada nije dao dobar orgazam za svo vreme što su živeli zajedno."

Da li bi trebao da bude ponosan na to što čuje?

1 / 5 Foto: Profimedia

Po njegovim rečima devojka je postala toliko opsednuta sa njim, da svaki put kada joj saopšti da će da raskinu njihovu tajnu vezu, ona ga očajnički ucenjuje. "Više puta mi je nagovestila da će sve reći mojoj ženi, a čak je pretila i da će naše slike poslati mom sinu."

Džejn, naš stručni psiholog, ga je posavetovala, da ne može da nastavi da vodi dvostruki život i da varira između ljubavnice i žene, jer njegova žena nije toliko glupa, i vrlo brz može shvatiti šta se dešava.

"Razmisli o tome šta radiš. Sigurna sam da ti mnogo imponuje što mlada devojka žudi za tobom, ali ona je bivša devojka tvog sina." posavetovala ga je za DailyStar Džejn.

Prema njenim rečima, jako je zabrinjavajuće što devojka misli da može da mu preti na taj načuin i što je umislila da se nalazi iznad zakona. Zbog treba da joj stavite do znanja da je otišla predaleko i da neće useti da vas izmanipuliše. Napravite korak i priznajte ženi šta se dešava, kako bi ljubavnica izgubila potpunu kotrolu nad vama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.