UHVATILA GA JE DA JE VARA SA DRUGOM U NEZGODNOJ POZI: Evo gde mu se nalazio PRST (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/jeddamindtricks

NEVEROVATNO!

UHVATILA GA JE DA JE VARA SA DRUGOM U NEZGODNOJ POZI: Evo gde mu se nalazio PRST (VIDEO)

Džeda je dve i po godine provela sa svojim dečkom i onda iznenada preko Instagrama saznala da ima još jednu devojku sa strane. Naravno, sve je brzo eskaliralo...

Objavljeno: 16:23h

Tiktokerka Džeda je na svom profilu podelila kako je otkrila da je dečko vara. Džedi je bio potreban samo jedan Instagram stori kako bi razotkrila njegovu prevaru.

Džeda je u videu rekla da je odmah prepoznala dečkov palac na storiju druge devojke i postala sumnjičava, prenosi Mirror.

Zatim je videla obrok na slici i bila sigurna da je to on, s'obzirom da je to ono što on inače naručuje za doručak.

Čim je skupila dovoljno informacija suprotstavila mu se i brzo nakon toga ostavila, iako je on tvrdio da nema pojma o čemu ona priča.

Ubrzo je njen video skupio preko 370.000 pregleda i preko hiljadu lajkova i komentara.

- Kada uhvatite svog dečka kako vas vara po slici njegove narudžbe za doručak i njegovog palca sa storija druge devojke na Instagramu - napisala je u videu.

Naravno, brzo nakon objave mnogi su počeli da postavljaju pitanja, a ona je podelila dodatne detalje priče.

- Da li je devojka bila zajednička drugarica? - pitala je jedna pratiteljica.

Džeda je brzo odgovorila i potvrdila da nije i da devojka ne želi da se javno meša u to jer želi zadržati svoj posao, ukratko, lagao je obe.

- Nijedna od nas nije znala da druga postoji i svaka bi dobijala drugačiji izgovor kada smo mu se suprotstavile sa slikom kada sam joj se ja javila. Ne znam da li je ona i dalje s njim, ali ja sam odmah prekinula sav kontakt iako je tvrdio da me nije prevario. Sve se dogodilo prije nedelju dana, ali kada smo ona i ja sele i počele razgovarati utvrdila sam da me zapravo varao dve i po godine naše veze - objasnila je Džeda.

Ispada da Dćeda nije jedina devojka kojoj se to dogodilo, u komentarima se javio poveći broj njenih pratilaca koji su podelili slična iskustva.

- Ja sam prepoznala nogu svog bivšeg dečka, devojka je objavila na stori kako leže na plaži i odmah sam znala da je on - jedan je od komentara.

(Espreso/24Sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.