TRI RAZLOGA ZBOG KOJIH NIKAKO NE MOŽETE DA ZAPOČNETE NOVU VEZU: 1 stvar VAS NAJVIŠE MUČI, osvestite se NA VREME
Svađa, Foto: Profimedia

saznajte

TRI RAZLOGA ZBOG KOJIH NIKAKO NE MOŽETE DA ZAPOČNETE NOVU VEZU: 1 stvar VAS NAJVIŠE MUČI, osvestite se NA VREME

Zapravo, velika je verovatnoća da nesvesno pravite greške koje vas udaljavaju od ovog cilja

Objavljeno:

Želeli biste da ostvarite vezu s nekim, ali nikako to da vam se desi?

Možda upravo u toj žarkoj želji se krije razlog vašeg neuspeha u ljubavi. Ponekad nam se čini da uzalud tražimo ljubav i nikako ne možemo da je dobijemo jer se uvek nešto ispreči.

Zapravo, velika je verovatnoća da nesvesno pravite greške koje vas udaljavaju od ovog cilja. Možda bi trebalo da preispitate svoje ponašanje, misli i emocije i razmislite da li pravite neku od ovih grešaka koje vas sprečavaju da konačno uživate u ljubavi.

1. Previše ste opterećeni prošlošću

Ako često razmišljate o svom bivšem partneru, možda čak i aktivno pratite sve njegove profile na društvenim mrežama i posećujete mesta za koja verujete da će ga vrlo verovatno sresti, to znači da niste spremni za novu ljubav.

1 / 7 Foto: Profimedia

Savet je da se oslobodite ovog emocionalnog prtljaga i krenete u potragu za novom ljubavlju bez opterećenja prošlosti.

2. Imate strah od novog početka

Neuspela romansa, naravno, može doneti mnogo bola i patnje.

Ona nas takođe može obeshrabriti od traženja prilike za novi početak. Stoga se čini da je boravak u psihološkom prostoru gde se osećate prijatno, bezbedno i smireno najbolje rešenje.

Afera, Ljubav
foto: Profimedia

Ali to vas zapravo samo sprečava da ponovo krenete na ljubavno putovanje. Dok se trudite da ne budete povređeni, vi gradite zid oko sebe koji čak i najupornija osoba ne može da probije i tako lišavate sebe onog što zaista tražite – ljubavi.

3. Ne slušate svoje srce

Naravno, kao i većina drugih ljudi, i vi se verovatno vodite određenim kriterijumima kada tražite potencijalnog partnera, ali jedno je tražiti određene kvalitete u čoveku, a sasvim drugo svakog od njih do tančina analizirati i postavljati nemoguće standarde.

U situaciji kada čeznete za ljubavlju morate pre svega slušati svoje srce, a ne glavu. Neke od najuspelijih veza ne bi postojale da su se partneri u njima vodili isključivo racionalnim razlozima.

(Espreso / Citymagazine.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.