DEVOJKA MU POKAZALA TEST NA TRUDNOĆU, O NJEGOVOJ REAKCIJI BRUJI SVET: Neverica šta joj je IZGOVORIO (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

šok

DEVOJKA MU POKAZALA TEST NA TRUDNOĆU, O NJEGOVOJ REAKCIJI BRUJI SVET: Neverica šta joj je IZGOVORIO (VIDEO)

Devojka je želela da snimi reakciju dečka kada sazna da će postati otac, ali nije očekivala da neće ni shvatiti šta zapravo drži u rukama

Objavljeno:

Za mnoge parove, dolazak prinove je takoreći kruna njihove ljubavi i nešto što većina dočekuje sa radošću.

Iz tog razloga je sve popularniji trend snimanja reakcija, kako članova porodice, tako naravno i budućeg oca, kada saznaje srećne vesti.

Uglavnom se očevi potpuno zbune, ne znajući šta da kažu, drugima krene i poneka suza, ali je ovaj tata definitivno odneo pobedu, kada je reakcija u pitanju i to zato što uopšte nije znao u šta gleda.

Da pojasnimo.

Buduća mama mu je predala kutiju u kojoj se nalazio pozitivan test na trudnoću, a njen partner je potom počeo da joj govori stvari poput:

- Zašto si uopšte došla, znaš da imam važan put iduće nedelje, baka mi je slabo - govorio je zabrinuti "tata".

Videvši da nije baš shvatio šta drži u rukama, devojka ga je pitala da li zna šta je to, da bi joj on na kraju rekao "pa test za kovid".

On je mučenik mislio da mu je devojka dala kućni test na korona virus, koji je pozitivan, pa se pitao zašto je uopšte dolazila kod njega, ugrožavajući ga, naročito pošto mora da ide na put, a i ima bolešljivu baku.

Na žalost, nismo imali priliku da vidimo da li postoji i drugi deo snimka, gde se vidi kako je reagovao kada je shvatio šta je zapravo u pitanju.

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u snimku iznad.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.