POTPUNO JE RAZOTKRIVENA! Evo s kim se Jelena Đoković TAJNO VIĐA!
Jelena Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

OTKRIVAMO

POTPUNO JE RAZOTKRIVENA! Evo s kim se Jelena Đoković TAJNO VIĐA!

Susret supruge našeg tenisera, Jelene Đoković i princeze Šarlin od Monaka je ugovoren

Objavljeno: 12:27h

Već više od deset godina Jelena i Novak Đoković njeguju prijateljske odnose sa dvorom princa Alberta od Monaka. Kako je Monako dugo bio dom Novaka i Jelene, danas prvi reket sveta, imao je čast da u nekoliko navrata večera sa princom od Monaka, pa je tako ugovoren i susret Jelene Đoković i princeze Šarlin, sa kojom Novakova supruga i danas ima poseban odnos.

Naime, tokom vremena kraljevski par se često sretao sa Đokovićima, a Jelena i princeza Šarlin porodile su se čak u razmaku od dva meseca u istoj bolnici u Nici i istom apartmanu. Njih dve su se oduvek razumele, imale dobru komunikaciju i zajedničke stavove o majčinstvu, kao i drugim ozbiljnim i odgovornim temama, kojima su obe bile posvećene.

Princeza od Monaka
foto: Profimedia

Ipak, kako danas najtužnija princeza na svetu, Šarlin od Monaka, vreme provodi u medijskoj ilegali, kako bi se oporavila od posledica bolesti, sa kojom se već neko vreme bori, susret Jelene Đoković i princeze Šarlin čeka neke bolje dane, kada će konačno, sa puno empatije i osmeha imati priliku da govore o vedrim temama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.