AKO ŽENU POMILUJETE PO OVOM MESTU, EKSPLODIRAĆE KAO HIROŠIMA: Evo na šta liči ORGAZAM
Foto: Profimedia

isprobajte

AKO ŽENU POMILUJETE PO OVOM MESTU, EKSPLODIRAĆE KAO HIROŠIMA: Evo na šta liči ORGAZAM

Ponovite jezikom, prolazeći dovoljno blizu da oseti vaš dah

Objavljeno: 16:07h

"Milujete li je po mestima koja inače samo preletite, osetiće se jako željnom", kaže dr. sc. Yvonne K. Fulbright, autorka knjige The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking. “To će je uzbuditi, ali i ojačati vezu između vas.”

Ljubite joj bedra

Većina muškaraca preleti preko ženskih bedara fokusirajući se na ono što je između njih. Usporite. “Tako ste blizu njezinu ‘igralištu’, a još uvek tako daleko… Izludeće od iščekivanja”, kaže dr. sc. Fulbright. Kako? Najpre je milujte prstima – krećite se njima uz nogu, pa se povucite u posljednjem trenu ili samo dotaknite Venerin brežuljak vrhovima prstiju. Ponovite jezikom, prolazeći dovoljno blizu da oseti vaš dah.

Masirajte joj dlanove

1 / 6 Foto: Profimedia

“U dlanu se nalazi otprilike 40 hiljada nervnih završetaka”, kaže Yvonne K. Fulbright. Stimulišite ih, osetiće se kao da joj je naelektrisano celo telo.Većina ljudi ima sitne dlačice između baze prsta i zglobova, što područje čini dodatno osjetljivim. Kako? Isprepletite prste s njom pa joj palcem masirajte dlan i bazu prstiju kružnim pokretima. To je intiman pokret koji možete činiti i na javnome mjestu, što ga čini još uzbudljivijim.

Dodirnite joj kolena

Sa stražnje su strane koljena živčani receptori jako osjetljivi na dodir, kaže dr. sc. Fulbright. Osim toga, koža je na tom mestu osetljiva. Kako? Krenite sa gležnjevima pa je nežno vrhovima prstiju dodirujte po listovima sve dok ne stignete do nježne kože iza koljena. Mazite je tu prstima ili jezikom, izbegavajući tvrđe, manje osetljivo područje sa strane.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.