Savršen uređaj za borbu protiv alergena u vašem domu
Uređaj za čišćenje, Foto: Promo

za vaš čist dom

Savršen uređaj za borbu protiv alergena u vašem domu

Zamislite uređaj koji je stvoren da savršeno odgovara vama i vašim potrebama, uređaj koji će čišćenje učiniti lakim i zabavnim, a borbu protiv alergija olakšati.

Objavljeno: 16:02h

Ah te alergije! Mikročestice ponekad život mogu učiniti zaista nepodnošljivim. Curenje iz nosa, suzenje očiju, kijanje i pritisak na licu, a u nekim slučajevima i napad astme. I kao da stvari nisu dovoljno komplikovane, svakodnevna borba sa prašinom i dosadno čišćenje oduzimaju dodatno vreme i energiju kojih imamo sve manje.

Zamislite uređaj koji je stvoren da savršeno odgovara vama i vašim potrebama, uređaj koji će čišćenje učiniti lakim i zabavnim, a borbu protiv alergija olakšati. Prolećno čišćenje je pred vratima, a ono što vam treba je Samsung Bespoke Jet - usisivač koji ima bukvalno sve!

Sada je lako održavati svoj dom čistim uz All-in-one Clean Station. Jet završava sav težak posao, efikasno prazni kontejner za prašinu uz pomoć „Air Pulse" tehnologije i sakuplja 99,999% fine prašine za maksimalnu higijenu vašeg doma.

1 / 7 Foto: Promo

Završite prolećno sređivanje za tren oka!

Ako želite dubinsko čišćenje, onda je ovo savršen izbor. Snaga usisavanja do 210 W skuplja sve štetne čestice u vašem domu, dok aerodinamički dizajn vazdušnog sistema stvara optimalni protok vazduha, a multiciklonska filtracija vazduha zadržava sitne čestice prašine, za savršeno čist dom. Zahvaljujući vremenu rada do 1h, imaćete dovoljno snage da očistite celu kuću samo jednim usisavanjem, a sve to uz pomoć dugotrajne baterije, koja se vrlo lako može zameniti rezervnom, omogućavajući čak i do 2 sata čišćenja.

Znate li onaj dosadni trenutak beskonačnog čišćenja prašine sa podova i njenog stalnog cikličnog vraćanja u vazduh? Više štete nego koristi! Sa Samsung Bespoke Jet usisivačem ovo nije opcija. Višeslojni sistem filtracije sakuplja 99,999% prašine, dok Jet Ciclone uvlači čestice prašine, poput polena i buđi. To znači da možete održavati vazduh u svom domu čistim, baš kao i podove. Optimalna putanja vazduha smanjuje njegov otpor u posudi za prašinu, a 27 ventilacionih otvora eliminiše gubitak snage usisavanja, tako da se možete opustiti znajući da će usisivač biti dosledan svojim performansama u svakoj prostoriji. Tepisi i tvrdi podovi biće podjednako čisti zahvaljujući Jet Dual valjku sa četkom koja sakuplja krupne čestice prašine. Čekinje od najlona i gume poboljšavaju čišćenje tepiha, posebno jer se rotiraju pri 4.000 o/min. Glava koja se okreće za 180 stepeni menja smer, a bubanj se uklanja jednim klikom. Zbogom dosadnoj prašini i alergenima!

Zabavno čišćenje

Šta kažete na porodično čišćenje sa mališanima? Na prvi pogled zvuči apsolutno nemoguće, ali savršeni dizajn koji poseduje ovaj Samsung usisivač čini nemoguće mogućim! Podelite obaveze među mališanima i čistite kuću bez napora uz laku kontrolu i kretanje. Lagani usisivač garantuje maksimalno korišćenje i smanjuje napor zglobova. Sa samo 1,44 kg u ruci, čišćenje vašeg doma Samsung Jet usisivačem znači dubinsko čišćenje koje je neverovatno zabavno. I da, zaboravite na bolove u leđima nakon ove, ne tako omiljene aktivnosti jer lagan i ergonomski dizajn brine o vašoj udobnosti. Nema više čučnjeva ili podizanja prilikom čišćenja usisivačem jer tri različite veličine cevi su podesive tako da odgovaraju vašoj visini.

Kućni ljubimci vam više neće zadavati glavobolju!

Male, velike, slatke životinje koje što više daju ljubavi, više se prljaju. Dlake kućnih ljubimaca će se lako ukloniti zahvaljujući snažnom motoru, koji vam daje super lagan, ali moćan usisivač. Zahvaljujući poboljšanom statoru, rotoru i 3D ventilatoru, sada je uređaj 47% lakši, omogućavajući lako usisavanje bez ikakve muke. Neka beskrajno valjanje po podu i nameštaju ponovo bude omiljena aktivnost za vaše kućne ljubimce.

Više informacija o ovom proizvodu možete pronaći na: https://www.samsung.com/rs/vacuum-cleaners/stick/vs9500al-vc-with-all-in-one-clean-station-white-vs20a95843w-ge/

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.