UHVATILA GA U LUDAČKOJ POZI SA LJUBAVNICOM, PA ODREAGOVALA: Sve se vidi na SKANDALOZNOM SNIMKU (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/InsideEdition

šok

UHVATILA GA U LUDAČKOJ POZI SA LJUBAVNICOM, PA ODREAGOVALA: Sve se vidi na SKANDALOZNOM SNIMKU (VIDEO)

Ono što on nije znao jeste da u njenom stanu postoje nadzorne kamere, a kad je žena odlučila da proveri je li sve pod kontrolom u njenom stanu malo je reći da se šokirala

Objavljeno:

Čovek po imenu Ahmet koji čuva i dresira životinje, zaposlen je od strane jedne žene da svaki dan na pola sata čuva njene drage kućne ljubimce, ali on je to iskoristio i tako je znao ostajati i po šest sati duže kako bi vreme provodio sa svojom ljubavnicom.

Ono što on nije znao jeste da u njenom stanu postoje nadzorne kamere, a kad je žena odlučila da proveri je li sve pod kontrolom u njenom stanu malo je reći da se šokirala.

Ulogovala se i primila video sa nadzornih kamera na kojima se čuvar nalazi u obnaženom stanju u strastvenim zagrljajima sa svojom ljubavnicom kojoj uopšte nije bilo mesto u njenom stanu.

Kada je saznao da su ga nadzorne kamere snimile Ahmet je oterao svoju ljubavnicu i rekao da ga je poneo trenutak. Rekao je da nije imao nameru to uraditi, te da mu je jako žao. Ističe da ovakvo nešto nikada do sada nije uradio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.