DOHVATILI SE NA BALKONU I DOBILI OVACIJE: Usred bela dana seks na terasi, navijanje je bilo kao na fudbalskom meču! (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen/Youtube/Internet News

PREVIŠE SE OPUSTILI!

DOHVATILI SE NA BALKONU I DOBILI OVACIJE: Usred bela dana seks na terasi, navijanje je bilo kao na fudbalskom meču! (VIDEO 18+)

Lokalni mediji pišu da su ovakve scene sve češće u Buenos Ajresu, te da policija često ima posla zbog seksa ili golotinje u javnosti

Objavljeno: 14:15h

Jedan par u Buenos Ajresu imao je seks na balkonu usred bela dana i priuštio je prolaznicima u centru grada pravu predstavu.

Iako se na snimku vidi da je ženi na početku bilo malo nelagodno, vrlo brzo je pristala da nastave sa svojom egzibicijom. Nisu se obazirali na uzvike i smeh prolaznika i stanara okolnih stanova, a kad su se napokon odlučili da se povuku unutra, dobili su i aplauz i navijanje.

Video je snimio jedan od suseda, a u pozadini se čuje kako neko govori: "Boli njih briga!"

Lokalni argentinski mediji navode da je snimak nastao u najstarijoj četvrti u gradu, četvrti Monserat. U toj se četvrti nalaze neke od najvažnijih zgrada u Buenos Ajresu, poput gradske većnice, zgrade parlamentarne skupštine, zgrade ministarstva obrane...

Inače, lokalni mediji pišu da su ovakve scene sve češće u Buenos Ajresu, te da policija često ima posla zbog seksa ili golotinje u javnosti.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.