NA TO ŠTO RADI SA MUŽEM U SPAVAĆOJ SOBI, NE USUĐUJE SE SVAKO: "U 2 ujutru najviše obožavam OVO"
Foto: Printscreen/Instagram/luanadauntlesspr

Bizarno

NA TO ŠTO RADI SA MUŽEM U SPAVAĆOJ SOBI, NE USUĐUJE SE SVAKO: "U 2 ujutru najviše obožavam OVO"

Njihova priča je po mnogo čemu neobična

Objavljeno: 12:03h

Razlikuju se putevi do bračne sreće, a Luana Ribeira i njen suprug Aleks su potencijalne probleme rešili tako što nijednom nisu spavali u istom krevetu.

Oboje imaju odvojene sobe i kažu da je to pravi blagoslov i preporučuju ovakav pristup svima.

Luana priznaje da joj je laknulo kad je shvatila da njen partner nema ništa protiv da spavaju odvojeno.

– Moj zlatni sat kreativnosti često otkucava u 2 sata ujutro i tada dajem sve od sebe za svoj PR posao koji vodim. Zbog toga smo u ranoj fazi veze odlučili da spavamo u odvojenim sobama – ispričala je Luana.

– U mojim prethodnim vezama, kada bih muškarcu rekla da bih volela da imam svoj prostor, to nije bilo dobro prihvaćeno. Aleks se nije uvredio kad sam mu to rekla, čak je rekao kako i on želi svoj prostor. Bila je to muzika za moje uši – prisetila se ona.

Luana je toliko zadovoljna ovakvim aranžmanom i svim parovima preporučuje odvojene spavaće sobe.

– Skoro uvek smo odmorni, a to često nije slučaj kada se spavaća soba deli, znam iz iskustva naših prijatelja. Umor dovodi do razdražljivosti i manjka strpljenja s partnerom – tvrdi Ribeira.

Osim što se dobro naspava i ima priliku da neometano bude kreativna usred noći, Luana kaže da je svako jutro iznova uzbuđena što će videti Aleksa.

Odvojeno spavanje išlo im je u prilog i kad su dobili dete, jer nisu oboje bili iscrpljeni kad je beba plakala noću. Ili, ako jedno od njih zbog deteta ustane ranije, drugo ima priliku da neometano nastavi da spava.

Napomenula je, takođe, da su njen sadašnji suprug i bivši, dobri prijatelji. Veoma je srećna što njihov odnos nije komplikovan.

– Odnos a Aleksom je evoluirao u nešto više od prijateljstva. S njim je tako lako, nije ni čudo što smo završili zajedno – zaključila je Luana.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.