ODBIJATE MUŠKARCE, A DA TOGA NISTE NI SVESNE: Mislite da zavodite, a zapravo radite UŽASNU STVAR
Foto: Profimedia

PROVERENO

ODBIJATE MUŠKARCE, A DA TOGA NISTE NI SVESNE: Mislite da zavodite, a zapravo radite UŽASNU STVAR

Stručnjak ima par saveta za vas

Objavljeno: 23:48h

Ne postoje univerzalna pravila zavođenja i svako kroz život pronađe osobu za sebe. Međutim, može se reći da postoje stvari i načini ponašanja koji zaista svima idu na nerve.

Prema rečima Ane Bej, koja se na svom Jutjub kanalu bavi savetima o zavođenju, posebno bogatih muškaraca, pokreti i izrazi lica koje žene prave na sastancima mogu i te kako da oteraju muškarca, bez obzira na ženin izgled ili vrline.

Imajte na umu da je Ana Bej i sama ogato udata, a da njen kanal prati više od milion ljudi, tako da se čini da joj žene zaista veruju.

Prema Aninim rečima, veliki broj žena pravi “seksualizovane gestove”, kako iz šale, tako i u želji da zavedu muškarca. Tu ona ubraja isticanje oblina i pućenja usana.

– Sve što je prenaglašeno, deluje glupo. To dodatno stvara neku čudnu atmosferu, a muškarci to ne vole – tvrdi Ana. Ona dodaje i da su nesvesni pokreti sasvim druga stvar, potpuno normalna i da ih ne treba mešati sa uvežbanom “koreografijom”.

Na listu zabranjenih stvari, Ana dodaje i muškobanjaste pokrete. Prema tome, izbegavajte da hodate sa raširenim rukama ili pijete piće iz flaše. Muškarce privlače žene koje se ponašaju kao žene, a ne kao deca ili muškarci, kako ona to kaže.

Dodatno, Ana savetuje da ne izbegavate direktan pogled u oči, jer ćete delovati kao da nešto krijete.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.