EVO KAKO DA OTKRIJETE DA LI JE MUŠKARAC ŽENSKAROŠ: 1 TAKTIKU ne prestaju DA PONAVLJAJU
Prevara, Foto: Profimedia

saznajte na vreme

EVO KAKO DA OTKRIJETE DA LI JE MUŠKARAC ŽENSKAROŠ: 1 TAKTIKU ne prestaju DA PONAVLJAJU

Ipak, iz sata u sat pomeraće tu granicu i proširivati vašu zonu komfora sve dok ne izmanipuliše vama i ne dođe do svog željenog cilja

Objavljeno:

Oni su vrlo vešti u sprovođenju onog što su naumili, a to je da odvedu što više žena u krevet i posle se prave kao da ne postoje.

Kako biste na vreme prepoznale “profesionalnog” ženskaroša, trebalo bi da budete svesne sledećih stvari.

1 / 5 Foto: Profimedia

Postaviće vam mnogo pitanja

Oni ne gube vreme na čavrljanje, već odmah prelaze na stvar. Ispitivanjem o intimnim stvarima odaju utisak kao da im je stalo, ali to rade kako bi stekli vaše poverenje i otkrili vaše slabe tačke.

Biće vrlo romantičan

1 / 5 Foto: Profimedia

Obasipaće vas komplimentima, šaputaće vam na uvo i znaće tačno gde da vas dodirne bez prelaženja granice. Ipak, iz sata u sat pomeraće tu granicu i proširivati vašu zonu komfora sve dok ne izmanipuliše vama i ne dođe do svog željenog cilja.

Igraće na misteriju

Misteriozni muškarci uspevaju da očaraju većinu žena, a odlični ženskaroši to znaju. Neće vam otkriti mnogo o sebi, ali će to činiti tako da vi pomislite kako su moćni i muževni. Nakon nekog vremena će vas i malo ignorisati kako bi na dodatni način privukli vašu pažnju.

Ljubav
foto: Profimedia

Pričaće vam da ima tužnu prošlost

Takvi muškarci znaju šta prolazi kod većine žena, a to je sažaljenje nad tužnom prošlošću muškarca koji im se sviđa, prenosi Indeks. Oni će bez griže savesti zaigrati na kartu tužnog detinjstva i roditelja koji nikad nisu imali vremena za njih, kako biste vi dobile želju da brinete o njima.

(Espreso / Indeks)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.