ZBOG OVOGA NE DOLAZI NI NA PORODIČNA OKUPLJANJA: Sestra joj uradila nešto ni NAJGOREM NEPRIJATELJU ne bi poželeli!
Foto: Profimedia

Neverovatno!

ZBOG OVOGA NE DOLAZI NI NA PORODIČNA OKUPLJANJA: Sestra joj uradila nešto ni NAJGOREM NEPRIJATELJU ne bi poželeli!

Roditelji su pokušavali godinama da ih pomire, ali ona to nije mogla pa je tako ipak propustila sestrino venčanje, mamin 60. rođendan, a sestru nije zvala ni na svoje venčanje

Objavljeno:

Posvađala sam se sa svojom mlađom sestrom pre otprilike šest godina, nakon što je spavala sa mojim dugogodišnjim dečkom i tako uništila moju vezu i moj život.

Znam da je i on bio kriv, ali ipak nisam mogla preći preko njene izdaje. Roditelji su mi bili velika podrška i jako su se ljutili na sestru, ali roditelji k'o roditelji, naravno da je vole i da su još uvek bliski sa njom. Njena veza sa mojim bivšim nije dugo trajala ali uprkos tome, ja ipak nisam razgovarala sa njom otkako se to dogodilo, napisala je jedna žena za Mirror.

Njena sestra, priča, živi 70 kilometara dalje pa se ne mogu nikako susresti u gradu, a svoje roditelje uvek posećuju u različito vreme. Roditelji su ih godinama pokušavali pomiriti, ali ona to nije mogla pa je tako propustila i sestrino venčanje i mamin 60. rođendan, a sestru nije pozvala ni na svoje venčanje. Sad joj je sestra napisala pismo u kojem joj se izvinjava i i moli je da da dođe videti nećake koje je vidjela samo par puta u životu, ali ona i dalje smatra da ne zaslužuje njen oproštaj.

Album, Porodica
foto: Profimedia

- Saosećam sa vama, jer sam pre mnogo godina imala sličnu situaciju sa jednom od svojih sestara. Odlučila sam da to nije vredno gubitka sestre pa sam je čak i tešila nakon što su raskinuli, a uskoro sam i sama nastavila dalje.

Mislim da bi vas vaš bivši možda prevario s nekim drugim da nije bilo vaše sestre i da je važno da ste sada sa nekim drugim srećni. Vaš bivši bi trebao u potpunosti biti izvan vašeg života, a to nikada neće biti tako ako nastavite sa ljutnjom. Ona zna da vas je povriedila i sigurna sam da je iz toga nešto naučila. Zamislite kako bi vašim roditeljima bilo lepo videti vas zajedno na nekim porodičnim događajima. Morate otpustiti bol i bes kako biste mogli potpuno prihvatiti svoj život jer propuštate bitne stvari - odgovorila joj je terapeutkinja Coleen Nolan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.