ONO ŠTO MU JE ŽENA URADILA NEĆE MOĆI DA PREŽIVI: Ceo BRAK je UNIŠTILA zbog 1 STVARI, čovek je OSTAO U ŠOKU
Razvod, Foto: Profimedia

auuu

ONO ŠTO MU JE ŽENA URADILA NEĆE MOĆI DA PREŽIVI: Ceo BRAK je UNIŠTILA zbog 1 STVARI, čovek je OSTAO U ŠOKU

- Dok smo gledali televizor, mislio sam da se dopisuje s prijateljicama, a ona je komunicirala s drugim muškarcima - izjavio je razočarano

Objavljeno:

Britanac od 60 godina objavio je ličnu tužnu ljubavnu priču o tome kako mu se brak raspao nakon dugog niza godina, napustila ga je supruga, s kojom je bio još iz srednje škole.

Slomilo ga je, kaže 60-godišnji neimenovani Britanac, to što je novog muškarca upoznala online, ali i to što je otkrio da ga supruga vara već godinama.

- Moja žena je jedina žena s kojom sam ikada bio, upoznali smo se još u školi. I dok sam razmišljao o odlasku u penziju i veselio se zajedničkoj srećnoj starosti, ona j onlajn, razgovarala s muškarcima na stranicama za nalaženje partnera i dogovarala s njima seks - otkrio je, a prenosi The Sun.

Otkrio je da se to događa već četiri godine, dok su još živeli zajedno. Ipak, nastavlja razočarani muškarac, to nije radila jednom, već više puta.

- Dok smo gledali televizor, mislio sam da se dopisuje s prijateljicama, a ona je komunicirala s drugim muškarcima - izjavio je razočarano.

Nedavno mu je priznala da se viđa s jednim od njih već godinu dana. U njega se, naime, zaljubila i sada želi razvod.

- Promenila se, ne prepoznajem u njoj više ženu koju sam volio i s kojom sam imao jecu. Kao da je imala transplantaciju ličnosti - komentarisao je muškarac.

Iako je ona ljubavnica, ona krivi njega da je veza krenula nizbrdo, ističe on.

- Savetovali su mi da ću morati da prodam kuću i da joj dam polovinu vrednosti iako nisam bio neveran. Moje čerke, obe u ranim 20-ima, takođe su šokirane i osećaju se rastrgano između mene i svoje mame. Izgubio sam sve, bol i šok su neopisivi - žalostan je muškarac.

Što se tiče budućnosti, izgleda toliko mračno da ne zna kako će dalje. Stručnjaci mu savetuju da ide dan po dan te da će mu ćerke, koje su već velike, zasigurno dati podršku.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.