DEČKO JOJ SE DANIMA ČUDNO PONAŠAO, A ONO ŠTO SE KRIJE IZA SVEGA NIJE MOGLA NI DA SANJA: Mnogo ju je ZABOLELO! VIDEO
Žena, Foto: Printscreen/TikTok/ thisthatspla

šok

DEČKO JOJ SE DANIMA ČUDNO PONAŠAO, A ONO ŠTO SE KRIJE IZA SVEGA NIJE MOGLA NI DA SANJA: Mnogo ju je ZABOLELO! VIDEO

- Prošlog februara pitala sam se zašto mi je dečko tako čudan - ispričala je jevojka i dodala da je ubrzo saznala da je razlog gori od same prevare

Objavljeno:

Oni koji su od partnera/partnerke doživeli prevaru znaju da kažu da su baš 'imali osećaj da nešto nije u redu', a taj je osećaj, kako kaže, imala i TikTok korisnica Hejli kojoj danima nije bilo jasno šta se s njenim dečkom događa.

Odjednom je, priča ona, počeo da se ponaša "čudno" i "distancirano", zbog čega je zaključila da nešto nije u redu. I bila je u pravu...

Svoju priču Hejli je podelila na nalogu @thisthatslpa, a njen je video prikupio milione pregleda i na stotine komentara.

- Prošlog februara pitala sam se zašto mi je dečko tako čudan - ispričala je jevojka i dodala da je ubrzo saznala da je razlog gori od same prevare.

@thisthatspla Really didn’t need any more character development rn but ok #WomenOwnedBusiness #DeserveADrPepperDuet ♬ sonido original - No me drogo

- Bio je čudan jer je devojka s kojom me varao upravo rodila njihovo dete! - rekla je i objasnila da se on više ne viđa s majkom svog deteta niti je ikad s njom bio u vezim a beba je rezultat 'jednonoćne avanture'.

- Zadržala je bebu nadajući se da je tata njen bivši dečko, no ispostavilo se da je moj dečko tata - rekla je, dodavši da joj je sad ipak već 'bivši'.

Sa svojom je pričom Hejli očekivano šokirala TikTok pratioce koji su joj poručili da je 'i bolje da je s njim zatrudnela druga devojka, a ne ona', prenosi Mirror.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.