DALA OTKAZ, PA OBJAVILA PERVERZNU STVAR, IZAŠLO JAVNO: "Imala sam sa sobom u ogledalu"
Foto: Profimedia

neverovatno

DALA OTKAZ, PA OBJAVILA PERVERZNU STVAR, IZAŠLO JAVNO: "Imala sam sa sobom u ogledalu"

Zanemarila je jedan deo svog života i odlučila da ga oživi...

Objavljeno:

Lajla je shvatila da se predugo fokusirala na posao, a premalo vremena je posvećivala sebi, pa je odlučila preduzeti radikalan korak i na prvo mesto staviti svoju "seks listu".

Htela je istražiti svoju seksualnost

Većina ljudi koji shvate da moraju pronaći ljubav u srednjim godinama, korise Tinder i počenu izlaziti sa strancima. Ipak, za Lajlu rešenje je bilo daleko radikalnije, ona je odlučila pokrenuti "seks listu".

Lajla, koja je ostala anonimna na društvenim mrežama svog brenda "Curious Girl Diaries", bila je uspešna poslovna žena kada je iznenada shvatila da su se svi njezini prijatelji počeli posvećivati svojim obiteljima, dok je ona većinu vremena radila i bila sama.

Zabrinuta da će ostati zauvek sama, donela je tešku odluku te je dala otkaz i umesto toga useredila se na sebe. Dakle, nakon tri i po godine celibata, Lajla je donela neobičnu odluku da istraži svoju seksualnost, s ciljem da označi sve svoje seksualne fantazije i zableži napredak u razdoblju od godinu dana.

1 / 1 Foto: Profimedia

Muškarac i žena

To je bio njen veliki poduhvat koji je uključivao blogove i podcastove orijentisane na seks, a govoreći ekskluzivno za "Daily Star", Lajla je opisala trenutak koji ju je naterao da preispita svoj stari životni stil.

- Preduzetnica sam gotovo ceo život. Stvarno sam volela svoj posao, volela sam to što radim i tako je to ispunilo i moju seksualnu potrebu. To je bila moja zavisnost o seksu, samo posao i postizanje ciljeva - priznala je.

Sastavila je seks listu za godinu dana

Ipak, kako je Lajla postajala starija, videla je kako se njeni prijatelji upuštaju u veze, odjednom je shvatila da joj život beži pred očima.

- Bila sam u kupatilu, sećam se toga jasno kao dan, i upravo sam imala trenutak sa sobom u ogledalu u kojem sam pomislila, što to radiš? Trošiš dobre godine, ovo neće trajati večno - kazala je.

Budući da je neko ko će reći "da" svakoj prilici, Lajla je svoj poslovni naum pokrenula i sastavila je "seks listu", koja se sastojala od fantazija koje je želela ispuniti u roku od godinu dana.

- Nameravala sam sebi dati godinu dana i uložiti vreme, pažnju i trud u svoj seksualni život kao i u svoj poslovni život, te videti gde će me to dovesti", prietila se.

Bilo je to u decembu 2016. a sada gotovo šest godina kasnije, Lajlin projekt se razvio u blog, web stranicu i podcast, na kojem povremeno razgovara s muškarcima koji su joj upravo pomogli da ostvari svoju fantaziju.

Uprkos iznenađujućoj dugovečnosti projekta, Lajla je dosad uspela zadržati svoju anonimnost, skrivajući se iza svoje robne marke "Curious Girl Diaries".

- Bilo je vrlo uzbudljivo. Osećala sam se kao da imam tu veliku tajnu, i to je deo zabave i to je još uvek veliki deo zabave… Imam nešto što je samo za mene i ne moram to deliti sa svima koji me poznaju - objasnila je.

1 / 1 Foto: Profimedia

Zanimali su je odgovori na jednostavna pitanja

Iako je Lajla želela naglasiti da nije bilo teško pronaći muškarce koji bi joj rado pomogli u njenoj fantaziji, 40-godišnjakinja je otišla još dalje kada je neke od njih pozvala na podcast.

- Bilo je sebično, bila sam znatiželjna, kako je biti sa mnom? Zar se to nitko nikada ne pita? Ne pitaju li se svi, kakav sam u krevetu? Čak i da nisu hteli u podcast, znali su da ću im dati nadimak i da ću pričati o njima, a bili su u redu s tim svim - ispričala je.

I, nakon što je razvila ogromnu zajednicu slušatelja, Lajla je rekla da se nada da će njeni sledbenici – posebno oni u monogamnim vezama – moći nešto naučiti iz njenih iskustava.

- Nadam se da je ovo što radim primer drugim normalnim parovima kako učinkovito komunicirati i reći koji deo im je bio super, a koji nije - zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.