ŽENA DO DETALJA OPISALA FETIŠE SA MUŽEM, OD OVOG PERVERZNIJE NE MOŽE: Sve je dala na tacni
Foto: Profimedia

tajne požude

ŽENA DO DETALJA OPISALA FETIŠE SA MUŽEM, OD OVOG PERVERZNIJE NE MOŽE: Sve je dala na tacni

Jedna žena ipak otišla je korak dalje i opisala kako se njena veza sa partnerom razivijala kada je seks u pitanju

Objavljeno:

Na forumu Ana.rs neko je postavio pitanje o seksualnim fetišima. Mnogi su dali kratke odgovore o svojim skrivenim erotskim fantazijama, onome što vole kada je seks u pitanju i ono o što još uvek nisu probali, a imaju želju.

Jedna žena ipak otišla je korak dalje i opisala kako se njena veza sa partnerom razivijala kada je seks u pitanju.

Lagani fetiši, nije potrebna neka naročita bliskost, počeli vrlo brzo ulaskom u vezu: - halteri, čarape sa crtom ili nekim printom i njihovo kidanje, oralna završnica u usta, malo grublji seks (čupanje za kosu u doggy pozi), seks u avionu, vozu, oralni seks u autobusu. - uloge, kupila sam uniformu učenice, suknjica, čarape, na to otkida, ja na doktorsku... - grublji seks, "choking" (davljenje), šamaranje po guzi i obrazima, grublje povlačenje za kosu, sa moje strane što duži nokti i grebanje po leđima..

Njegov fetiš:

- On otkida na "bimbo" žene, dakle sponzoruše/starlete, mlade, plave, operisanih grudi i usana, sa jakom šminkom, dugim noktima, manje inteligentne. Isprobao dok je bio mlađi, što su grudi i usne veće, što je devojka manje inteligentna i što imaju manje tema za priču, što devojka izgleda "jeftinije" tako je i kod njega reakcija jača i više "životinjska"... bez poljubaca, što manje razgovora i nakon seksa što brže oblačenje i odlazak od te devojke.

Seks
foto: Profimedia

Moj: mlađi muškarac, 18-22, gde ja dominiram, a gde je on podložan. Ja svoj fetiš nisam ostvarila, rizici su uvek bili preveliki, prva stvar je što je teško naći momka koji bi bio poverljiv. Muž je svoje fetiše ostvario, više ga bimbo ne zanima, ja svoje nisam, ali nema veze.

Fetiš za koji ispitujemo teren i spremamo se, možda i najpopularniji "hard" fetiš u ovom novom dobu: "cuckold."

O čemu se radi... na opšti pristanak dolazi treći muškarac, ima seks sa mnom, muž je pored i gleda... taj muškarac mora da bude dominantniji od muža, viši, krupniji, većeg penisa, grublji... dakle da pored njega moj muž izgleda kao mekušac.

Mnogo popularan fetiš, oglasi su na sve strane ali za ovako nešto je potrebna velika priprema, pre svega psihološka.

Da bi reakcija bila potpuna i da bi muž osetio tu potpunu sliku "slatkog" poniženja, najčešće se kao treći muškarac zove neko tamnoput, živimo na zapadu pa to neće biti problem naći.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.