OVO JE NOVA G TAČKA NA MUŠKARCIMA: Evo kako da je STIMULIŠETE, TEĆI ĆE KAO IZ ČESME
Ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OVO JE NOVA G TAČKA NA MUŠKARCIMA: Evo kako da je STIMULIŠETE, TEĆI ĆE KAO IZ ČESME

Stimulacija "muške G-tačke" je postala toliko popularna da su napravili i seks-igračku za to, ali verovatno vam se neće svideti

Objavljeno:

Ako još niste čuli za P-tačku, evo prilike. Radi se o tački koja se nalazi u blizini prostate, međutim, način stimulacije ove muške erogene zone se neće svideti mnogim muškarcima. Kako pronaći P-tačku?

Iako je funkcija prostate proizvodnja ejakulativne tečnosti, ona je izvor seksualnog uživanja za mnoge muškarce, jer se nalazi na nervnim putevima između mozga i penisa. Isto kao i kod stimulacije G-tačke kod žena, stimulacija P-tačke podstiče jači orgazam.

Mnogi muškarci orgazam mogu doživeti za vreme stimulacije P-tačke. A kada je prostata stimulisana u isto vreme kao i penis, osećaj je dvostruko snažniji. Dodirivanje prostate i penisa u isto vreme simulira dva kraja penisa, što pruža intenzivan osećaj uživanja. Štaviše, anus je sam po sebi erogena zona, jer je analna šupljina bogata osetljivim nervnim završecima.

Muškarac, Bol, Penis, Polni organ
foto: Profimedia

Ipak, baš kao i što neke žene stimulacija G-tačke ne dovodi do stanja ekstaze, tako su i neki muškarci imuni na stimulaciju P-tačke. U svakom slučaju, vruće igrice ispod čaršava su kao stvorene za eksperimentisanje, a brojni partneri često ostanu iznenađeni novim otkrićima.

Eksperimentisanje u spavaćoj sobi može zaista da začini vaš seksualni život, posebno ako osećate da ste upali u kolotečinu. Osim otkrivanja novih erogenih zona, u obzir možete uzeti i seksualne igračke poput vibratora.

Za koje god seksualne aktivnosti da se odvažite, imajte na umu da je zadovoljstvo pojačano ako je više od jednog područja tela istovremeno stimulisano. Razigrano eksperimentisanje u većini slučajeva donosi pozitivne povratne informacije, a pred vešto izvedenom stimulacijom P-tačke mnogi muškarci neće moći da ostanu ravnodušni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.