ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Novac nije životno svedočanstvo - "BUBAMARA"
,,Bubamara", Foto: Printscreen

buntovno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Novac nije životno svedočanstvo - "BUBAMARA"

,,Bubamara" je smeštena u razdoblje davne 2002. gde upoznajemo tinejdžerku Gretu Gervig, poznatiju kao Bubamara, koja prolazi kroz buran prelazan period između završetka srednje škole i upisa na fakultet

Objavljeno:

Za današnju preporuku Espreso je pripremio hipi mešavinu komedije i drame o odrastanju i zove se ,,Bubamara".

U glavnim ulogama ćete zapaziti: Seršu Ronan, Timotija Šalameja, Lorija Metkalfa, Trejsi Lets, Lukasa Hedžisa, Lukasa Feldštajna, Stivena Mekinlija Hendersona i Lois Smit

Bubamara
foto: Printscreen/Instagram/shayannehayzel

,,Bubamara" je smeštena u razdoblje ranih 2000-ih gde upoznajemo tinejdžerku Gretu Gervig, poznatiju kao Bubamara, koja prolazi kroz buran prelazan period između završetka srednje škole i upisa na fakultet.

Bubamara
foto: Printscreen/Youtube/A24

Greta je buntovnica i sa razlogom i bez njega. Zna da želi da studira na prestižnom fakultetu u ,,gradu sa kulturom" bez obzira na to što njena porodica ne može da joj priušti takav luksuz, kao i na činjenicu da ima prilično nizak prosek ocena. Konstantno se sukobi sa majkom i izaziva nevolje u školi.

1 / 13 Foto: Printscreen/Youtube/A24

Lori: Samo želim da budeš najbolja moguća verzija sebe. Bubamara: Šta ako je ovo najbolja verzija?

Ima nerealne snove koje ne ispušta iz vida; zaljubljuje se i pati; spontano sklapa jedna prijateljstva čime gubi druga; predaje se, gubi, greši ali uvek se ponovo uzdigne bivajući svesna svoje snage.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Bubamara" je film za sanjare, buntovnike i naravno tinejdžere koji se nalaze u sličnoj situaciji kao i protagonistkinja. Radnja ovog ostvarenja će Vas inspirasti da hrabro i odvažno pratite svoje snove.

Bonus video:

00:57

Ksenija djuska sa Damirom

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.