ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Totalna prevarantkinja - "PROJEKAT ANA"
,,Projekat Ana", Foto: Profimedia

SKANDAL!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Totalna prevarantkinja - "PROJEKAT ANA"

,,Projekat Ana" baziran je na istinitoj priči o devojci po imenu Ana Delvi koja je počinila obmanu milenijuma, pretvarujući se da je bogata naslednica kako bi profitirala od raznoraznih banki, hotela i bogatih individua

Objavljeno:

Današnja Espreso preporuka je dugo očekivana mini serija o jednoj od najvećih prevara i zove se ,,Projekat Ana".

U seriji, koja će 11. februara premijerno biti emitovana na Netfliksu, gledaoci će imati priliku sa se upoznaju sa Džulijom Garner, Anom Klamski, Kejti Laus, Lavern Koks i ostalom brilijantnom glumačkom ekipom.

Inventing Anna, Ana Delvi, Projekat Ana
foto: Profimedia

Prvo što su svi zapazili već u samom trejleru je neverovatna sličnost Džulije Garner sa likom Ane Delvi, ne samo po fizičkom izgledu, već i po govoru, pokretima i sveukupnoj energiji, sudeći po čemu možemo da očekujemo uzbudljivu projekciju.

1 / 10 Foto: Profimedia

,,Projekat Ana" baziran je na istinitoj priči o devojci po imenu Ana Delvi koja je počinila obmanu milenijuma, pretvarujući se da je bogata naslednica kako bi profitirala od raznoraznih banki, hotela i bogatih individua.

Moraš da se potrudiš za ono što želiš. Oduvek sam to znala."

Inventing Anna, Ana Delvi, Projekat Ana
foto: Profimedia

Inspirisana člankom "How Anna Delvey Tricked New York's Party People" koji je napisala Džesika Presler za magazin Njujork, mini serija zauzima istraživačku poziciju gde u srž događaja smešta novinarku sa predanim ciljem da otkrije jednom zauvek ko je Ana Delvi.

Ko treba da pogleda ovu seriju?

,,Projekat Ana" je serija za sve koji su upoznati sa pričom Ane Delvi i žele da je iskuse na jedan potpuno drugačiji način, ali i za one koji još uvek nisu upoznati sa zavrzlamom koju je izazvala ,,totalna prevarantkinja". Ne propustite skandal i dramu ,,Projekta Ana"!

Bonus video:

00:06

Pregazilo ih vreme: Beograđani napunili dva kontenjera ovim stvarima

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.