ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Zgrabi dan, uzmi zlato - "DUŠA ZABAVE"
,,Duša zabave", Foto: Profimedia

OPTIMIZAM!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Zgrabi dan, uzmi zlato - "DUŠA ZABAVE"

Kada sredovečna majka Di u suzama radosnicama isprati svoju ćerku Medi na fakultet, u povratku je dočekuje gorko iznenađenje. Muž joj hladnokrvno saopštava da želi razvod, što dovodi do apsolutnog kraha njene sreće

Objavljeno: 09:11h

Espreso je danas za Vas pripremio urnebesnu komediju iz 2018. godine pod imenom ,,Duša zabave".

U glavnim ulogama su se istakli: Melisa Makarti, Džilijan Džejkobs, Maja Rudolf, Džuli Bouen, Met Volš, Moli Gordon, Stiven Rut i Džeki Viver.

Duša zabave
foto: Profimedia

Kada sredovečna majka Di u suzama radosnicama isprati svoju ćerku Medi na fakultet, u povratku je dočekuje gorko iznenađenje. Muž joj hladnokrvno saopštava da želi razvod, što dovodi do apsolutnog kraha njene sreće.

1 / 10 Foto: Profimedia

Srećom njen bol je kratkog veka i ona se ubrzo budi iz depresivnog ciklusa i odlučuje da nastavi sa svojim životom. Za nju to znači nastavak studija na fakultetu gde studira i njena ćerka!

Ponosna sam što ceniš svoju moć."

Duša zabave
foto: Profimedia

Di kroz studentsko iskustvo doživljava preporod i uspeva da stekne novo samopouzdanje, poznanstva, ljubav i da postane ,,duša zabave"!

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Dušu zabeve" treba da pogledaju ljubitelji dobre stare komedije koja je po malo blesava ali na prirodan, smeo i simpatičan način. Ova komedija je dušu dala za opuštanje posle dugog i napornog dana! Pogledajte je već danas!

Bonus video:

01:05:20

PULS SRBIJE 10.02.2022. 2. DEO

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.