METALIKA PROSLAVILA ROĐENDAN SA SRPSKOM ZASTAVOM! Fanovi u TRANSU - KAKVI CAREVI (FOTO)
Metalika, Foto: Printscreen, Twitter / Sasha Djordjevic

HIT!

METALIKA PROSLAVILA ROĐENDAN SA SRPSKOM ZASTAVOM! Fanovi u TRANSU - KAKVI CAREVI (FOTO)

Ovi carevi su krenuli sa svirkama svoje nove turneje u San Francisku i u jednom trenutklu ni manje ni više na video bimu pokazali i srpsku zastavu

Objavljeno:

Malo je teško da poverujemo, ali Metalika slavi 40. rođendan. Bend koji je obeležio tolike generacije, a opet čini nam se kao da smo ih juče po prvi put otkrili i zavoleli.

Ovi carevi su krenuli sa svirkama svoje nove turneje u San Francisku i u jednom trenutklu ni manje ni više na video bimu pokazali i srpsku zastavu.

Na turneji 40th Anniversary Live nema gostiju, arene su rasprodate, što njima realno nikad nije bilo teško. Pre svirke se emituje kratak film pod imenom Metallica story a narator je glumac i veliki fan benda Džejson Momoa. Nakon toga izlazi bend i svira barem po jednu pesmu sa svakog albuma. Sa nekih naravno i više.

I dok su 4 momka u crnom prašli iz sve snage, na video bimu su krenule da se pojavljuje zastave fanova širom sveta, a vi dobro znamo koliko je Metalika popularna kod nas. Dva prepuna koncerta u Beogradu to puno govore a i bend to očigledno ume da ceni.

Posle ove slike, možemo samo da citiramo čuvenog Mišu Tumbasa iz onog klipa i kažemo Metalika moj dobar drug, odnosno naš dobar drugar, jer je očigledno naša ljubav velika i u množini.

Taj klip je inače nastao prilikom prve posete ovog benda 2004. godine kad su svirali na stadionu Partizana. Prvi put ali ne i poslednji, jer se bend još jednom ukazao pred beogradskom publikom, ovog puta 2012. godine.

Ove godine nismo dobili novu muziku ovog benda, ali je izašlo jedno zanimljivo izdanje. The Metallica Blacklist album na kome poznati i manje poznati umetnici iz svih mogućih muzičkih sfera i žanrova obrađuju pesme sa njihovog Black albuma. E sad, tu ima nekoliko dobrih i nekoliko loših stvari, ali svakako je eksperiment vredan pomena i barem jednog slušanja. Nije baš za svakoga ali ako ste ikada želeli da saznate kako Unforgiven zvuči kao RnB pesma ili dok je sviraju marijači, onda je ovo stvar za vas.

(Espreso / Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.