Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu: 5 opasnih razloga da pogledate novi film Tima Bartona!
Foto: Promo

ne propustite!

Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu: 5 opasnih razloga da pogledate novi film Tima Bartona!

Samo jedan dan nas odvaja od premijere filma „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ koja je zakazana za 29. septembar u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 19.30h.
Objavljeno:

Semjuel L. Džekson je gospodin Baron, lik stvoren samo zbog filma

Semjuel L. Džekson je preuzeo ulogu gospodina Barona, potpuno novog lika, stvorenog samo za film (iako je ime preuzeto od jednog od mnogih alijasa doktora Golana u romanu). Novi zlica, gospodin Baron je vođa glavnih antagonista, kako u knjizi, tako i u filmu. Oni su majstori prerušavanja i provode vreme tragajući za čudnovatima, kako bi nahranili Šuplje, nekadašnje čudnovate.

foto: Promo

I Tim Barton je čudnovat

Iako nije rođen sa natprirodnim moćima, reditelj Tim Barton je sebe uvek doživljavao kao čudnovatog, kao nekog koji se nikad nije uklapao u sredinu. U stvari, to je bio glavni razlog zbog kojeg je odlučio da režira ovaj film: „Nikada zaista ne zaboravljate taj osećaj da ste drugačiji i da se ne uklapate, to ostaje sa vama zauvek. Mene su smatrali čudnovatim kao dete samo zato što sam voleo filmove sa čudovištima, a nažalost , postoji dosta ljudi koji se tako osećaju”.

foto: Promo

Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ u bioskope širom Srbije stiže 29. septembra, u 2D i 3D tehnologiji, a u odabranim bioskopima i u 4k rezoluciji, a dok ne stigne uživajte u najnovijem insertu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.