Zvezde Sea Dance festivala: Vi imate srce i dušu, što u svetu polako nestaje! (FOTO)
Foto: Promo

srce i ljubav prema muzici

Zvezde Sea Dance festivala: Vi imate srce i dušu, što u svetu polako nestaje! (FOTO)

Treće izdanje Sea Dance festivala je završeno, a svetske zvezde koje su na njemu nastupale ponele su sa sobom fantastične utiske
Objavljeno: 16:49h

Vedro nebo i zvezde pratile su sjajnog umjetnika, pionira i globalne legende "chill-out" elektronskog zvuka Banco de Gaia, koji je na na društvenim mrežama zapisao: "Kiša je konačno stala, zvijezde su na nebu imali smo sjajan nastup. Hvala Sea Dance festivalu!"

"Otac" dramendbejsa, Andy C priredio je nastup za pamćenje, i uprkos kiši koja je rominjala, uspeo da podigne publiku na noge i natera je da pleše do ranih jutarnjih sati. "Hvala Sea Dance, Crna Goro. Padala kiša ili bilo sunčano, mi smo rejvovali!" A sa svojim fanovima na Fejsbuk stranici podelio je i fotografiju sa nastupa i vernu publiku koja je uz njega đuskala i dok je padala kiša.

Odličan nastup priredili su neki i od regionalnih izvođača, a među njima, poruka koju je beogradski sastav S.A.R.S. podelio na najbolji način sumira atmosferu koja se između svih ovogodišnjih izvođača i publike na festivalu može osetiti: "SAMO LJUBAV <3"

Više od 20.000 stranih turista iz preko 50 zemalja, uz čak 200 međunarodnih i regionalnih predstavnika medija boravili su u Crnoj Gori radi ovogodišnjeg, trećeg Sea Dance festivala koji se održao od 14. do 16. jula. Tokom tri festivalska dana i noći na budvansku plažu Jaz spustilo se oko 80.000 posetilaca, a zabeležen je i porast ukupne turističke sezone. Najveći broj posetilaca ove godine došlo je iz zemalja Zapadne Evrope i većini je ovo bio prvi put da posete Crnu Goru. Pored gostiju iz Velike Britanije, Holandije i svih zemalja u okruženju, ove godine pojačano su došli gosti iz Grčke, Turske, Rusije, Poljske, Australije, Francuske i Španije.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.