Zvezde Sea Dance festivala: Vi imate srce i dušu, što u svetu polako nestaje! (FOTO)
Foto: Promo

srce i ljubav prema muzici

Zvezde Sea Dance festivala: Vi imate srce i dušu, što u svetu polako nestaje! (FOTO)

Treće izdanje Sea Dance festivala je završeno, a svetske zvezde koje su na njemu nastupale ponele su sa sobom fantastične utiske
Objavljeno: 16:49h

Belgijski hitmejker Lost Frequencies, čija je pesma "Are You With Me?" propraćena sjajnim vatromeom otvaranja, zaludeo je publiku na Jazu. U svom elementu na Tviteru je zapisao: "Hvala vam Sea Dance na vatrenoj noći".

Sjajne utiske iz Crne Gore nosi i Rob Birč iz čuvenog londonskog sastava Stereo MCs, koji je napisao "Hvala Sea Dance festivalu, bilo je vredno čekanja. Kišna oluja i strepnja neznanja šta će na kraju biti…. i bilo je magično!"

Rob Birč je i sutradan ostao u Crnoj Gori, te posle nastupa grupe Hurts, otišao do Dance Paradise bine da isprati set Čarobnjaka iz Detroita, Jeffa Millsa, i bio oduševljen njegovim setom uz jutarnje sunce što je dokumentovao slikama i na svom Fejsbuk profilu.

Južnoafrička zvezda Black Coffee, nije krio zadovoljstvo prijemom koji ga je sačekao prve večeri na Dance Paradise bini, a svoju zahvalnost podelio je i na Tviteru: "Hvala što ste me ugostili. Bilo je sjajno".

Ni Sister Bliss, muzička liderka grupe Faithless, nije krila reči hvale. Nakon što su se kišni oblaci druge večeri raspršili, plažom Jaz na Dance Paradise bini prolomili su se zvuci festivalske himne "Insomnia" i svi su kao jedan bili uz nastup Sister Bliss, koja je pokazala svoje raskošni talenat i očarala publiku "Hvala Sea Dance i sjajnoj publici", zapisala je na Tviter profilu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.