Zvezde Sea Dance festivala: Vi imate srce i dušu, što u svetu polako nestaje! (FOTO)
Foto: Promo

srce i ljubav prema muzici

Zvezde Sea Dance festivala: Vi imate srce i dušu, što u svetu polako nestaje! (FOTO)

Treće izdanje Sea Dance festivala je završeno, a svetske zvezde koje su na njemu nastupale ponele su sa sobom fantastične utiske
Objavljeno: 16:49h

Treće izdanje Sea Dance festivala pokazalo je da ne postoji nemoguće. U utakmici koja se vodila sa kišnom olujom koja je zadesila Jadransku obalu, Sea Dance je uspeo da odnese pobedu. Pozitivna energija izvođača, kao i sjajne publike koja je pored kišne odeće na Jaz došla naoružana osmesima i željom da uz svoje miljenike đuskaju do zore, učinila je ovogodišnji Sea Dance još spektakularnijim. Srce i ljubav prema muzici pokazala se kao najveći adut u svakom finalu! A nakon četiri dana provoda, sabrani su sjajni utisci zvezda Sea Dance festivala.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

foto: Promo

Nastup višestruko nagrađivanog američkog producenta i dalje se prepričava, a Skrillex je i u pripremi izlaska na scenu poverio organizatorima da za Sea Dance priprema poseban nastup što je i dokazao na bini, rekavši: "Sea Dance, spremio sam nešto magično za vas. Večeras kreiramo istoriju zajedno!", poručio je publici koja je pratila svaki virtuozni potez zvanično najplaćenijeg DJ-a na svetu, da bi u jednom trenutku na binu izašao sa crnogorskom zastavom u rukama. Prepun energije, Skrillex nije stao, već je po okončanom spektaklu na glavnoj bini pripredio pravo malo iznenađenje i neplanirani zajednički nastup sa crnogorskim DJ-em Mr Joolsom na Dance Paradise bini, pred hiljadama okupljenih fanova na plaži.

Ljuuubaw: Šta to EXIT sprema za 50 godina od Leta ljubavi? (FOTO)

Osim nastupa Skrillex je uspeo i da uživa u lepoti dela crnogorske obale koju je obišao zajedno sa svojim timom, a sliku šetnje je i objavio na svojim društvenim mrežama.

foto: Promo

Nastup grupe Hurts svakako privukao je pažnju velikog broja fanova ne samo iz Crne Gore, već regiona i šire. Publika je zajedno sa harizmatičnim momcima iz Mančestera pevala u horu sve najveće hitove, a sam bend bio je vidno oduševljen prijemom na Jazu. "Ovu noć ćemo čuvati zauvek, a vama se vraćati ponovo, vi imate ovde nešto što u celom svetu polako nestaje - srce i dušu", kazao je nakon koncerta oduševljen atmosferom, pevač Theo Hutchcraft. A nakon toga ubrzo se pojavio i post na njihovim društvenim mrežama. HURTS:

- Crna Gora! Ovo je bio specijalan nastup. Predivna zemlja, predivni ljudi. Hvala vam! - zapisao je Theo na svojim društvenim mrežama i postovao citat uz sliku naklona na sceni, kao zahvalnost publici koja ih sa ovacijama dočekala i ispratila.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.