Cirka, muvanje, ubavo, šega, sex na 1 noć, after... Lude priče iz šatora Exit kampa!
Foto: Filip Plavčić

veselo pleme

Cirka, muvanje, ubavo, šega, sex na 1 noć, after... Lude priče iz šatora Exit kampa!

Ekipa Espresa posetila je Exit kamp na Štrandu u kom su smešteni ovogodišnji posetioci festivala. I tu smo saznali zašto se kaže da zapravo niste doživeli Exit kako treba - ako niste bili u kampu!
Objavljeno: 10:37h

Naravno među kamperima, bilo je i pobornika dens arene, koji su sa oduševljenjem prepičavali nastup Solomuna.

- Dečko je pokidao! Skakao sam do 7 jutros, a sad uz pivo kuliram do večeras. Očekujem da će biti još bolje – kaže Miloš iz Zemuna.

foto: Filip Plavčić

Svi hvale organizaciju i ljubaznost volontera. Higijena je na zavidnom nivou, a ono što je oduševilo mnoge su improvizovana kupatila. Svakako, većina ima reči hvale, ali ne bi to bilo to kada bi svima bilo dobro. Momci iz Zadra, nisu zadovoljni line up-om, ali kako kažu, dolaze već 6 godina, pa ni ova nije izuzetak.

foto: Filip Plavčić

Samo par koraka od kampa, na samoj plaži, Novosađani uživaju u čarima svog grada u vreme festivala. Ovde je šarenolika ekipa, gde se žitelji mešaju sa postiocima Exita, gde dolaze i mladi i porodice sa decom, ali ima i starijih sugrađana koji sa osmehom na licu uživaju u pozitivnoj atmosferi koja je zavladala gradom.

foto: Filip Plavčić

Nema sumnje da Novi Sad za vreme Exita odiše posebnom energijom. Magija je tek počela, još tri dana su pred nama, a mi ćemo se potruditi da ih maksimalno iskoristimo i da vam dočaramo barem delić atmosfere.

(Milica Božinović)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.