Cirka, muvanje, ubavo, šega, sex na 1 noć, after... Lude priče iz šatora Exit kampa!
Foto: Filip Plavčić

veselo pleme

Cirka, muvanje, ubavo, šega, sex na 1 noć, after... Lude priče iz šatora Exit kampa!

Ekipa Espresa posetila je Exit kamp na Štrandu u kom su smešteni ovogodišnji posetioci festivala. I tu smo saznali zašto se kaže da zapravo niste doživeli Exit kako treba - ako niste bili u kampu!
Objavljeno: 10:37h

Žuta, plava, zelena...Pri prvom obilasku Exit kampa, koji se nalazi na Štrandu, odmah smo primetili različite, vesele boje šatora. Načičkani jedan do drugih, postali su novi dom kako naših ljudi, tako i stranaca. Naravno, najbolja mesta u debeloj ladovini, prva su zauzeta, a oni koji su okasnili, morali su da se smeste pod suncem.

- Pa, nismo džabe došali među prvima. Tako zauzmete najbolje mesto, a i steknete najviše poznastava. Zbog reke, peske, toplog vremena osećam se kao da sam na festivalu na moru. A i kampu zna da bude super zabava. Ovde partijamo pre i posle tvrđave. Zagrevamo se i pravimo aftere - kaže Brajan iz Australije, koji je došao sa još dvojicom drugara.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Uprkos svojim različitostima, svi partijaneri koje sretnete na Štrandu ipak čine jednu skladnu celinu.

foto: Filip Plavčić

Neki leže na dušecima na naduvavanje, neki na zemlji, a drugi pak ne prave puzu, već su nastavili sa partijanjm i cirkanjem u istom stilu. Ubavo, partija, šega... Sa svih strana čuju se različiti jezici, nemoguće je nabrojati ih na prste.

- Upoznao sam neko društvo iz Makedonije, Bugarske i Hrvastke, a tu je i gomila Britanaca i Švaba. Imam utisak da su Englezi najluđi i najdivljiji, ali i mi znamo da poludimo. Ipak smo na Exitu - kaže Zlatko iz Ljubljane.

Normalna je slika da se u kampu bleji u kupaćem, a ono što je najvrednije su nova poznastva, dobra zabava, a tu su i oni koji se nadaju da će ogrebati na seks na jednu ili 3-4 noći.

foto: Filip Plavčić

- Paaaa, da budem iskrena. Malo mi je komfornije u hotelu ili privatnom smeštaju, ali sam se odlučila za kamp. I to već treću godinu u nizu, Ovde možete da upoznate mnoge slatke frajere, imate avanturu na jednu noć ili možda uspostavite kontakt za neko češće druženje. Sve zavisi odakle ste, to jest koliko su vam udaljene zemlje. Recimo, ja sam juče srela jednog slatkog momka koga sma upoznala pre tri godine - otkriva svoju Exit logiku Britanka Viktorija.

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Full fullova: 44.000 ljudi na đavi za najposećeniji četvrtak na Exitu! (FOTO) (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

Kamp, naravno, služi i za odmor. A koliko je sinoć bilo dobro, pokazuje to da su mnogi komirani u svojim šatorima i pune baterije za naredno veče. Atmosfera u kampu nije kao na tvrđavi, ali dobro raspoloženje je prisutno konstantno.

foto: Filip Plavčić

Moglo bi se reći da čiliranje preovlađuje. Posetioci se mežusobno druže, čavrljaju i sabiraju utiske od prethodne večeri.

foto: Filip Plavčić

- Bilo je predobro. Veče sam provela na main stage-u i naravno Eli me je oduševila – kaže Iskra koja je na najveći festival u Evropi doputovala iz Hrvatske sa 4 drugarice.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.