Nisu se skidali s ekrana, a sad ih nigde nema: Gde su, šta rade zvezde Trećeg kanala (I deo)

da li ih se sećate?

Nisu se skidali s ekrana, a sad ih nigde nema: Gde su, šta rade zvezde Trećeg kanala (I deo)

U trenutku kad su postojala samo dva programa Televizije Beograd, pojava Trećeg kanala bila je poput groma iz vedrog neba. Na tom nebu zasjale su i neke zvezde. Podsećamo vas na njih i otkrivamo gde su sad

Objavljeno: 11:29h

6. Igor Miklja

Youtube Printscreen

Bio je urednik sportske redakcije Trećeg kanala, a vodio je emisije Sportski miks i Generalna proba.

U poslednjim danima 3K bio je glavni i odgovorni urednik.

Fonet

Miklja je bio član DS, pa nije bilo veliko iznenađenje kada je septembra 2008. postao gradski sekretar za sport i omladinu. No, politička karijera mu je trajala samo šest meseci. U jednom momentu, tačnije 2013, zaličilo je da 3K vaskrsnuti jer je najavljeno pokretanje gradskog tv-kanala sa identičnim imenom. Pored novinara Boška Jakšića i glumca Sergeja Trifunovića, i Miklja je javnosti govorio o toj televiziji. Na kraju se ispostavilo da taj kanal nema nikakve veze sa starim Trećim kanalom.

Danas, Igor Miklja je direktor kompanije Aba Tel, koja pruža usluge fiksne mobilne telefonije. 7. Bratislav Braca Karaklajić i Maja Milatović Nisu bili voditeljski par, ali bračni - jesu. Maja će ostati upamćena po emisiji Trik šou koju je vodila u tandemu je sa Vojom Nedeljkovićem. Koliko je treći program TV Beograd bio drugačiji, dokazuje i spot iz tog vremena.

I dok mu je devojka vodila "mejnstrim" emisije, Braca se bavio čistom avangardom. Dok su se po ostalim kanalima vrteli pop-pesmuljci u emisiji "Garažni geto" prštale su gitare bendova, koji ni na MTV-ju nisu mogli da se vide svaki dan. Legenda o "Getu" i danas živi, pa je potpuno jasno što na Fejsbuku postoji fan-stranica "Svi mi koji volimo Bracu Karaklajića".

Bračni par Karaklajić je već prilično dugo u Kanadi i ne bave se televizijskim poslom. Na Bracinom Linkedin profilu piše i šta tačno radi.

Prinscreen Linkedin

Što se tiče Maje, nezvanično smo saznali da radi u jednom koledžu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.