Nisu se skidali s ekrana, a sad ih nigde nema: Gde su, šta rade zvezde Trećeg kanala (I deo)

da li ih se sećate?

Nisu se skidali s ekrana, a sad ih nigde nema: Gde su, šta rade zvezde Trećeg kanala (I deo)

U trenutku kad su postojala samo dva programa Televizije Beograd, pojava Trećeg kanala bila je poput groma iz vedrog neba. Na tom nebu zasjale su i neke zvezde. Podsećamo vas na njih i otkrivamo gde su sad

Objavljeno: 11:29h

8. Slobodan Bićanin Bićko (Ruzmarin) Bio je poznat i pre Trećeg kanala kao jedan od članova Indeksovog radio pozorišta, ali mu je Šoder lista obezbedila popularnost širom Jugoslavije.

Emisija je bila zamišljena kao top-lista šund muzike u kojoj se voditelj Ruzmarin, Bićaninov alter ego, sprdao sa izvođačima. Pesme "Baba Kurana", "Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi", "Servus dragi Zagreb moj" i još mnogo njih vrtele su se nedeljama na Šoder listi. Mnogo godina kasnije, Bićanin je priznao kako je emisija stvorila kontra-efekat od onog željenog.

Da li zbog toga što mu je već bila muka od svega ili što je veliki zaljubljenik u ribolov, tek Bićanin se iz Beograda preselio u Donji Milanovac gde i danas živi. 9. Nikola Pandilović

Sećate li se "prvih šiškica Trećeg kanala"? Iako malo ko pamti šta je tačno vodio Nikola Pandilović pre 20 i kusur godina, njegovo ime i friz ostaju duboko urezani u sećanju. U isto vreme svirao je klavijature u bendu Kalifornija, pa su se spotovi tog benda, gle čuda, baš često vrteli na 3K.

Nikola je, takođe, radio i TV Politici, a na RTS je jedno vreme vodio "TV Bingo". Šta radi danas? Pazite sad, Pandilović je - salsa instruktor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.