Nisu se skidali s ekrana, a sad ih nigde nema: Gde su, šta rade zvezde Trećeg kanala (I deo)

da li ih se sećate?

Nisu se skidali s ekrana, a sad ih nigde nema: Gde su, šta rade zvezde Trećeg kanala (I deo)

U trenutku kad su postojala samo dva programa Televizije Beograd, pojava Trećeg kanala bila je poput groma iz vedrog neba. Na tom nebu zasjale su i neke zvezde. Podsećamo vas na njih i otkrivamo gde su sad

Objavljeno: 11:29h

3. Nataša Kostić (sada Ristić)

Printscreen Youtube

Nataša je bila i ostala nerazdvojna partnerka Ivane Zarić, pa su posle 3K i "Ženskih priča" vodile reinkarnaciju iste emisije pod imenom "Žene". Takođe, sada zajedno vode internet stranicu INvent.

Printscreen INvent

Na Trećem kanalu Nataša je, zajedno sa glumcem Nenadom Nenadovićem učestvovala i u stvaranju emisije Pet šou, posvećene kućnim ljubimcima. Osim pomenutih angažmana, Ristićka je radila i na B92 i RTS kao urednica. Sada je u Centru modernih veština. 4. Nikola Suvačarov Bio je zaštitno lice muzičkih emisija "Lav ju lajv" i "Dodatno ubrzanje".

Posle 3K batalio je muziku i okrenuo se filmu. Duže vreme je bio čelni čovek marketinga produkcijske kuće Tuck, a ima i sopstvenu agenciju za distribuciju kinematografskih dela "Brick film". Novijih Nikolinih fotki nema, ali oni koji su ga skorije sreli svedoče da ima znatno manje kose nego nekada. 5. Duška Vučinić i Nataša Milovanović Nerazdvojni tandem jer su zajedno vodile čak tri emisije - "Vodiću te samo reci gde", "Zvezde i poneka psovka" i "Oko ponoći". Duška je u jednom momentu preuzela i vođenje emisije "Ko će koga" od Sanje Ignjatović, a kad se njeno porodično stanje promenilo vodila je i "Mama, tata i ja". Da ne zaboravimo, na početku karijere bila je novinarka emisije "Da li sam te već...video?".

Printscreen Youtube

Za razliku od nekih drugih, Dušku često viđamo na malim ekranima jer je postala direktor PR sektora na RTS. Glavna je i za takmičenje za pesmu Evrovizije, a njeni komentari mnoge iritiraju.

Njena partnerka Nataša Milovanović ostala nam je u sećanju i kao prva supruga glumca Vojina Ćetkovića. Osim emisija koje je vodila u tandemu sa Duškom, radila je i na emisiji "Generalna proba" sa Igorom Mikljom.

Printscreen Youtube

Posle gašenja Trećeg kanala prešla je na TV Enter gde je vodila emisiju "Sve u 16". Ta stanica nije bila dugog veka, pa se Nataša nakon toga odselila u Pariz gde i danas živi.

foto: Printscreen Facebook/natashamilovanovic
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.