Nisu se skidali s ekrana, a sad ih nigde nema: Gde su, šta rade zvezde Trećeg kanala (I deo)

da li ih se sećate?

Nisu se skidali s ekrana, a sad ih nigde nema: Gde su, šta rade zvezde Trećeg kanala (I deo)

U trenutku kad su postojala samo dva programa Televizije Beograd, pojava Trećeg kanala bila je poput groma iz vedrog neba. Na tom nebu zasjale su i neke zvezde. Podsećamo vas na njih i otkrivamo gde su sad

Objavljeno: 11:29h

Zabavni program, neformalni pristup, mlada i nasmejana lica... Sve suprotno od onog kakva su bila postojeća dva programa TV Beograda. 3K dur, Ko će koga, Dodatno ubrzanje... 14 emisija zbog kojih je Treći kanal bio kultni! Sve to bio je razlog da 1989, ali i kasnije, mnogi počnu da prate Treći kanal. "Ko će koga", "Šoder lista", "Trik šou", "Garažni geto", "Dodatno ubrzanje", "S one strane duge", "3K dur"...bile su samo neke od emisija koje je publika ekspresno zavolela.

Facebook

Zajedno sa njima došla su i neka nova imena koja su stekla ozbiljnu slavu na 3K. Gašenjem Trećeg kanala deo njih je potražio sreću u drugim medijima, ali je veliki broj njih totalno nestao iz javnog života. Ovo je prilika da se podsetimo na neke od njih 1. Sanja Ignjatović (sada Paunović)

Bila je jedno od najpopularnijih lica 3K. Najviše je na pamte po kvizu "Ko će koga", a zajedno sa Ivanom Bojić (sada Zarić) i Natašom Kostić (sada Ristić) vodila je i emisiju "Ženske priče".

Iako već dugo nije pred kamerama, Sanja je znala kako da naplati svoje televizijsko znanje. Direktorka je agencije "LOBI Kuća dobre komunikacije" u okviru koje posluje i agencija Infobiro.

Za one koji ne pamte dobro, za vreme vlasti demokrata mnoge državne institucije su angažovale Infobiro za usluge tv-produkcije. 2. Ivana Bojić (sada Zarić)

Printscreen Youtube

Ove devojke bi morali da se sećate jer je manje-više 25 godina prisutna na televizijama. Naravno, u pitanju je Ivana Zarić, tada još pod devojačkim prezimenom Bojić. Iako joj 3K nije bio prvi angažman, najveću slavu doživela je baš u toj kući, pa je čak i nekoliko puta proglašavana za najpopularnije TV-lice. Naravno da je to konkurencija prepoznala, pa je Trećem kanalu preotela Ivanu.

Njene emisije na televizijama Pink i Prva takođe su bile veoma gledane, a od skoro Zarićka je na televiziji N1 gde vodi emisiju "Tri tačke".

Printscreen N1
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.