OVAJ HOROR IZ 1973. LEDI KRV U ŽILAMA: Jedan je od NAJSTRAŠNIJIH IKAD SNIMLJENIH, mnogi nisu SPAVALI posle njega
Horor film, Foto: Printscreen/youtube/IGNMovieTrailers

ZAPANJUJUĆE

OVAJ HOROR IZ 1973. LEDI KRV U ŽILAMA: Jedan je od NAJSTRAŠNIJIH IKAD SNIMLJENIH, mnogi nisu SPAVALI posle njega

U mnogima recenzijama filmski kritičari i gledatelji pohvalili su ovaj film. Najveća pohvala filmu je poređenje sa Isterivačem đavola.

Objavljeno:

Obožavaoci ovoga žanra znaju da je jezivi horor iz 1973. među najstrašnijim filmovima ikada snimljenim i da mnogi nisu mogli da spavaju nakon što su ga pogledali.

Talk to Me imao je svoju pretpremijeru na filmskom festivalu u Adelaideu u Australiji krajem prošle godine, a sada je počeo da se prikazuje u bioskopima u toj zemlji i u inostranstvu. Režirali su ga Deni i Majkl Filipou, a glume Sofi Vajld, Aleksandra Džensen, Džo Bird, Otis Danji i Miranda Oto.

O čemu se radi u filmu?

Priča prati 17-godišnju devojku po imenu Mia (Sofija Vajld) koja se bori s drugom godišnjicom majčine smrti i lošim odnosom sa svojim ocem Maksom. Jedne noći iskrade se na zabavu na kojoj je glavna atrakcija neobična odsečena balzamovana ruka koju koriste za prizivanje duhova.

Prizivanje duhova bilo je zanimljivo tinejdžerima pa se Mia pridružila i učestovala u tome. Ruka služi kao konekcija s duhovima, međutim, tinejdžeri nisu spremni za katastrofalne posledice koje se razvijaju kada prekrše pravila. Događa se niz uznemirujućih nadrealnih susreta dok se Mia nalazi u središtu haosa.

Upoređuju ga sa Isterivačem đavola

U mnogima recenzijama filmski kritičari i gledatelji pohvalili su ovaj film. Najveća pohvala filmu je poređenje sa Isterivačem đavola.

„Dočarava duh vremena 2020-ih jednako dobro kao i Isterivač đavola 1970-ih“, piše portal Why Now.

„Jezivo je, uznemirujuće i sadrži neke zastrašujuće sekvence i brutalne slike koje će vam ostati u sećanju. Stvara jezivu atmosferu punu straha i sadrži prodornu i predanu glumu Sofi Vajld“, glasi jedna od recenzija.

Talk to Me jedan je od najboljih originalnih horora koje sam gledao u zadnjih desetak godina. Ne preterujem. Ovo je prvi dugometražni film ovih reditelja i apsolutno je zastrašujuć“, pišu gledaoci, prenosi Index.hr.

02:53

MORAMO SAČUVATI BIOSKOPSKU PUBLIKU! Bećković: Ljudi u regionu imaju najviše poverenja u srpski film, marketing je JAKO BITAN

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.