PRISILJENA NA RADIKALNU STVAR KAKO BI LIČILA NA ANJU, ZBOG ULOGE MORALA DA URADI OVO: Detalji o POZNATIM SESTRAMA
Anja iz serije Prsten sudbine, Foto: Printscreen/instagram/_sergey_ponomarenko_

prsten sudbine na kuriru

PRISILJENA NA RADIKALNU STVAR KAKO BI LIČILA NA ANJU, ZBOG ULOGE MORALA DA URADI OVO: Detalji o POZNATIM SESTRAMA

Iako na prvu mnogi kažu da ove dve glumice u seriji jako liče,u privatnom životu to je daleko od istine, te dve dame fizički uopšte ne podsećaju jedna na drugu

Objavljeno: 16:41h

U novoj hit seriji "Prsten sudbine" koja se emituje na Kurir televiziji svakog dana od 15h prikazani su životi dve sestre, Jane i Anje, koji su zajedno sa njihovim karakterima, borba između dobra i zla.

Iako na prvu mnogi kažu da ove dve glumice u seriji jako liče,u privatnom životu to je daleko od istine, te dve dame fizički uopšte ne podsećaju jedna na drugu.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram/_sergey_ponomarenko_

Glumica Maria Pustovaja je jednom prilikom otkrila ukrajinskim medijima da je odmah u početku morala da napravi radikalnu promenu. Naime, na prvom kastingu Darija je imala smeđu kosu, dok je Maria bila plavuša. Kako su u seriji sestre, morale su i da liče. Maria je tada dobila predlog da se prefarba u smeđe, ali i da promeni boju očiju uz pomoć sočiva. To je i uradila, pa su glumice zaista počele da liče. Promena joj nije lako pala, ali je shvatila da "biti profesionalac" znači i da mora da se prilagodi. Po završetku snimanja, Maria je vratila staru boju kose, te je ponovo postala plavuša.

Jedna od zajedničkih stvari koje sestre iz serije dele u stvarnosti su i avanturistički duh i ljubav prema putovanjima, te tako na njihovim društvenim profilima možemo naći i slike sa različitih destinacija koje neretko posećuju.

Druga zajednička stvar koje glavne glumice dele u privatnom životu jeste i neizmerna ljubav prema svojim jačim polovinama. Obe rado objavljuju emotivne trenutke sa svojim muževima na društvenim mrežama te ne kriju koliko su srećne i voljene. I njihovim supružnicima su društvene mreže takođe “zatrpane” fotkama sa lepšim polovinama pa je, složićete se, teško proceniti čija ljubav je "jača".

Darija i Marija se druže još od 2015 godine, što smo mogli da vidimo i po njihovim fotografijama iz tog perioda. Iako su u seriji stalno u konfliktu, privatno su kao najbolje drugarice. Ova fotografija ne samo što je dokaz da su u dobrom odnosu još iz tog perioda, nego je i čist dokaz da je Marija zasita zbog uloge morala radikalno da promeni boju kose i očiju, kao što je to za medije 2018. godina i otkrila.

Ne propustite novu epizodu danas u 15 časova na Kurir televiziji, a zbog velikog interesovanja publike seriju možete pogledati i u 22 časa. Za sve one koji tokom nedelje nisu u mogućnosti da je prate Kurir televizija je obezbedila pet epizoda zaredom nedeljom od 13 časova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.