BILA U VEZI SA MOĆNIKOM, A SESTRA JOJ PRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Darija je danas sa KOLEGOM, a imaju i ISTU STRAST
Darija Barihašvili, Foto: KURIR TELEVIZIJA

saznajemo

BILA U VEZI SA MOĆNIKOM, A SESTRA JOJ PRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA: Darija je danas sa KOLEGOM, a imaju i ISTU STRAST

Glumica uživa u ljubavi, dok je jedan događaj bio previše stresan za nju.

Objavljeno:
00:59

Promo Prsten sudbine epizoda 3

U novoj hit seriji "Prsten sudbine" koja se emituje na Kurir televiziji svakog dana od 15h prikazani su životi dve sestre, Jane i Anje, a mnogi kažu da su njihovi životi, kao i karakteri, borba između dobra i zla.

Anja je uspešni marketinški stručnjak u građevinskom preduzeću „Čerkasi – Silikatbud“, a sve počinje da se komplikuje kada saznaje da je novi direktor te firme njen bivši momak Denis.

Denis na sve moguće načine pokušava da se pomiri s Anjom
Denis na sve moguće načine pokušava da se pomiri s Anjomfoto: KURIR TELEVIZIJA

Ona važi za dobru sestru, koja ne pravi probleme, ali joj je život komplikovan baš zbog sestre koja ne planira da se smiri.

Denis na sve moguće načine pokušava da se pomiri s Anjom, a sada saznajemo da je glumica, u privatnom životu u srećnoj ljubavi u kojoj nema trzavica kao u hit seriji. Darija Barihašvili je srećno zaljubljena!

Darija Barihašvili kao Anja
Darija Barihašvili kao Anjafoto: KURIR TELEVIZIJA

Glumica Darija Barihašvili je u vezi sa svojim kolegom, glumcem Sergejom Ponomarenko, a on na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije sa svojom lepšom polovinom. Vidi se da sijaju od sreće, kao i da oboje vole putovanje, planinarenje, prirodu i zanimljive destinacije.

Darija i Sergej imaju istu ljubav
Darija i Sergej imaju istu ljubavfoto: Printscreen Instagram/_sergey_ponomarenko_

Ono što je još zanimljivo u vezi ove glumice je da je i u privatnom životu dosta mirna, odnosno mirnijeg temperamenta, budući da redovno radi jogu i da joj to pomaže oko stresnog posla. Ona brine o svojoj formi, ali ne onoliko koliko želi, jer joj dosta vremena oduzima pozorište i snimanja.

Glumica je za ukrajinske medije jednom prilikom otkrila da jednu scenu sa snimanja nikada neće moći da zaboravi.

Njena najveća podrška
Njena najveća podrškafoto: Printscreen Instagram/_sergey_ponomarenko_

- Snimali smo scenu u kojoj se koristilo oružje. Trebalo je da se čuje pucanj, a pištolj je opalio pored mene. Bilo je glasno, ali, kako se svima činilo, nedovoljno. Nisam primetila da je ekipa dodala još baruta. Čekala sam da bude potpuno isto kao i prvi put... A onda su ispalili hitac iz kojeg plamen ide na pola metra. Uspela sam da ga izbegnem, ali sam doživela šok! Završila sam scenu, ali sam se jako uplašila. Nisam očekivala takav plamen. Bilo je strašno, ali posle i smešno - otkrila je Darija za portal Tv.ua.

Ne propustite seriju "Prsten sudbine" i neverovatnu priču o ljubavi, pohlepi, ljubomori i konstantnoj borbi dobra i zla. Budite i danas od 15 časova uz Kurir televiziju i uživajte u drugoj epizodi serije koja ostavlja bez daha, a zbog velikog interesovanja publike serija će biti emitovana i u 22 časa.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.