ŽELI DA ABORTIRA, OCA DETETA PREZIRE, A EVO DA LI IMA DECU I MUŽA U STVARNOSTI: Istina o Jani koja sve INTRIGIRA
Jana u hit seriji "Prsten sudbine", Foto: Kurir tv

prsten sudbine na kuriru

ŽELI DA ABORTIRA, OCA DETETA PREZIRE, A EVO DA LI IMA DECU I MUŽA U STVARNOSTI: Istina o Jani koja sve INTRIGIRA

Marija Pustovaja (Jana) je u stvarnom životu potpuna suprotnost od zle sestre koju tumači u seriji

Objavljeno:
00:59

Promo Prsten sudbine epizoda 3

U novoj hit seriji "Prsten sudbine" koja se emituje na Kurir tv prikazan je intrigantni život Jane, jedne od 2 sestre čiji se život iz korena menja nakon užasne saobraćajne nesreće. Već u prvim epizodama serije možemo videti koliko je želja i spremnost Jane da ostvari svoje snove i postane poznato tv lice, ne birajući sredstva kojim to postiže. Kao sušta suprotnost od svoje sestre Anje, pokušava da dođe do novca na sve načine pa i krađom, a najveća prepreka joj je tek otkrivena trudnoća.

Marija Pustovaja (33) je u stvarnom životu potpuna suprotnost od zle sestre koju tumači u seriji. Osim što je glumica, ona je ćerka, prijateljica, voljena supruga i majka prelepe devojćice.

Janu smo kroz seriju upoznali kao ženu koja je rešila da abortira čim je saznala za trudnoću, ali u stvarnosti je rodila devojčicu Varvaru koja uskoro puni godinu dana, i ne krije koliko je srećna sa prinovom.

1 / 5 Foto: Kurir tv

Iako u seriji nije mogla da prihvati da nosi Andrejevo dete, u pravom životu se ne ustručava da pokaže koliko voli svog supruga Maksima Bukona, ujedno i osnivača Bukin šoua.

Njih dvoje uživaju u emotivnoj zajednici, obožavaju avanture i pustolovine, a kada su dobili naslednicu njihova ljubav postala je još jača.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/mariapustova

U intervjuu za ukrajinske medije otkrila je i na koji način ju je muž zaprosio.

- Uvek sam sanjala da se venčam ne u haljini, već u pantalonama. Čim je projekat završen (snimanje serije Prsten sudbine), bila je i svadba- rekla je ona.

Otkrila je da je zaprošena u restoranu. Svi su gledali u nju, a ona je bila u čudu zbog svega što se dešava. Posle jela, konobar joj je doneo malu lepu kutiju, a kada ju je otvorila videla je i prsten. Odmah je rekla DA!

-Po mom mišljenju srećan je onaj ko voli i koji je voljen, ko ima prijatelje. Istina, imam malo prijatelja. Ali ako ima bliskih ljudi, to je već dobro. Najvažnije je da budu iskreni, govore istinu... Ja sam srećna osoba: imam porodicu, prijatelje, voljenu osobu i posao- pohvalila se Marija u pomenutom ntervjuu.

Ova glumica, koju možemo gledati u liku Jane, kaže i da je njihova ćerkica Varvara imala mnogo sreće što se rodila baš u toj porodici,te da ih zove od milja "ludom porodicom".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.