ULOGU DOBILA U AUTOBUSU, A DANAS IZGLEDA OVAKO: LOLA iz filma "MUNJE" se potpuno TRANSFORMISALA (FOTO)
Lola/ Milica Vujnović, Foto: Youtube printscreen/Munje

MUNJE OPET

ULOGU DOBILA U AUTOBUSU, A DANAS IZGLEDA OVAKO: LOLA iz filma "MUNJE" se potpuno TRANSFORMISALA (FOTO)

Zvanično je najavljena premijera novog dela čuvenog filma, a glumačka ekipa ponovo je na okupu

Objavljeno: 13:47h

Premijera filma "Munje: Opet" se željno isčekuje,a publika gori od želje da sazna ko će tumačiti neke od uloga. Stara postava se ipak vraća u velikom broju, a otkriveno je kako danas izgleda Lola, koju tumači Milica Vujović.

Prošlo je čak 22 godine otkakako je domaća publika prvi put gledala film "Munje" i upoznala Popa i Mareta, dvojicu muzičara koji na sve načine pokušavaju da izdaju ploču uz pomoć starog školskog druga, koji je sve samo ne prijateljski nastrojen prema njima.

Glavne aktere Popa i Mareta su u filmu "Munje" igrali Sergej Trifunović i Boris Milivojević, a Gojka, kojeg svi u ostvarenju zovu Gojko Si*a, glumac Nikola Đuričko, dok su se pored njih istakle i glumice Maja Mandžuka, ali i Milica Vujović. Zvanično je najavljena premijera novog dela čuvenog filma, a glumačka ekipa ponovo je na okupu.

Nakon prvog dela su gotovo svi nastavili svoje glumačke karijere, osim Milice koja je u filmu tumačila lik Lole. Ono što je zanimljivo kada je reč o njoj i njenoj ulozi je podatak da je istu dobila u autobusu i to zahvaljujući Sergeju koji ju je primetio.

"Vozio sam se autobusom. Samo sam ugledao neka neverovatna dva oka. Nikad pre toga nisam startovao devojku u autobusu. Milica i ja postali smo vrlo dobri prijatelji. Kad nam je trebala devojka za lik Lole, bio sam sto posto ubeđen da je ona savršen izbor", rekao je Trifunović za "Nedeljnik".

Nakon starta u glumačkim vodama, Milica se ubrzo ponovo našla pred kamerama, ali kao voditeljka emisija o muzici, ekstremnim sportovima, ekologiji. Umesto kratke kose, jake šminke i tamne odeće u kakvoj smo je upoznali u "Munjama", Milica se pivatno drugačije oblači.

Ovako danas izgleda, objavila je Maja Mandzuka koja tumači Katu:

Maja Mandžuka, Lola, Munje
foto: printscreen/ instagram/ majamandzukaofficial

"Prvi susret posle 20godina...Kata i Lola⚡️ #munje" , napisala je na svom instagram profilu.

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.