NOVA HIT SERIJA "PRSTEN SUDBINE" POKUPILA POHVALE GLEDALACA! Gledajte radnim danima u 15 časova na Kurir televiziji
Prsten sudbine, Foto: Prsten sudbine

NE PROPUSTITE

NOVA HIT SERIJA "PRSTEN SUDBINE" POKUPILA POHVALE GLEDALACA! Gledajte radnim danima u 15 časova na Kurir televiziji

Serija "Prsten sudbine" pobrala je sve pohvale već nakon prve dve epizode emitovanja na Kurir televiziji.

Objavljeno:

Počevši od tematike, preko načina snimanja, prenošenja priče, pa sve do kostima i izbora glumaca, reakcije gledalaca su bile više nego pozitivne, a sudeći prema komentarima, ovo je nova omiljena serija naše publike.

Prsten sudbine
foto: Promo

Današnja epizoda obećava još uzbudljiviju radnju jer će Denisov otac Grigorij saznati da Anja radi u njihovoj kompanijij, u odeljenju za poslovni razvoj preduzeća, zbog čega će mu iznenada i pozliti. Anja bez razmišljanja pritrčava prva u pomoć i vozi ga u bolnicu. Ganut njenom dobrotom i saosećajnošću, Grigorij iz korena menja svoj odnos prema njoj i nakon godinu dana priznaje sinu da je on kriv za krah njihovog odnosa. Uporedo, Jana se nosi s teškom životnom situacijom i u trenutku kada donosi odluku da abortira saznaje da zbog toga najverovatnije više ne bi mogla da ima decu.

Prsten sudbine
foto: promo

Ne propustite novu, treću epizodu intrigantne serije "Prsten sudbine" danas u 15 časova na Kurir televiziji, a zbog velikog interesovanja publike serija će biti emitovana u još jednom terminu u 22 časa.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.