OVO JE NAJVEĆA GREŠKA U "IGRI SUDBINE", KAKO SU MOGLI TO DA URADE? Besne svi odreda
"Južni vetar", Foto: Printscreen/Prva TV

SERIJA

OVO JE NAJVEĆA GREŠKA U "IGRI SUDBINE", KAKO SU MOGLI TO DA URADE? Besne svi odreda

Tokom emitovanja serije mnogi likovi su odlazili, ali i dolazili. Najveća promena se desila između druge i treće sezone u februaru ove godine kada su svi mislili da je serija završena

Objavljeno: 15:23h

Svi smo navikli na greške i nelogičnosti na domaćoj i inostranoj fikcionalnoj televiziji, međutim nije sporno da nas takve stvari nekada prosto iznerviraju. Kada serija traje koliko i "Igra sudbine" prirodno je da postoje rupe i greške, uostalom to je i očekivano. Evo nekoliko nelogičnosti iz poslednje objavljene sezone.

Madam Deni je samo nestala

Petsto devedeset sedma epizoda je imala dramatičan završetak, sa dolaskom izvršitelja u vilu Kanačkih. Tom prilikom u vili su bili Ada, Ivan, Donka, Jasna, Lila i madam Deni. Međutim u 598. epizodi u istoj sceni je jedan ukućanin manje. Madam Deni je samo nestala iz kadra, iz serije i iz života glavnih junaka, jer izgleda niko nije primetio da je nema. Iako je fokus na prvoj emitovanoj epizodi bio na posledice dolazak izvršitelja i pad Ade, ipak do poslednje emitovane epizode nijedan lik nije prokomentarisao njen iznenadni nestanak. Znamo da je glumica Mira Banjac napustila seriju, ali je potrebno da se njen odlazak odrazi i na njen lik i navede razlog nestanka.

Lila promenila ne samo lični opis, već i nakit i odeću

Dosta toga se promenilo u seriji Igra sudbine između 597. i 598. episode i ispred i iza kamere. Odlasci scenariste Žarka Jokanovića i glavne glumice Milice Milše uzdrmali su fanove, a još nekoliko glumaca krenulo je stopama popularnog bračnog para. Tako je iz Igre sudbine otišla i Danica Ristovski, koja je igrala lik tetka Lile. Ubrzo se pročula vest da njen lik ostaje u seriji, ali u tumačenju Zlate Numanagić. Međutim, za one koje nisu pratili vesti ili nisu bili obavešteni o ovoj zameni, to nisu mogli da znaju, jer se u ambulantnim kolima samo pojavila “nova Lila” ali njeno ime nije ni bilo pomenuto u 598. epizodi. Odjednom se samo pojavila nova žena u odeći sličnoj Lilinoj pored Ivana, bez ikakvog objašnjenja.

Kažemo sličnoj odeći, jer je u celoj panici oko oduzimanja imovine i Adinog zdravstvenog stanja, Lila nekako uspela da svetlu košulju ispod haljine zameni crnom majicom i promeni nakit.

Aleksin i Milin stan se magično sam sredio

U 597. epizodi, nakon što je Mila rekla Aleksi da je podnela tužbu za razvod braka i otišla, Aleksa je ostao sam u stanu i u naletu tuge počeo da ruši sve oko sebe. Međutim u 598. epizodi vidimo da su se vaza sa cvećem, činija sa voćem i stolnjak uredno vratili na svoja mesta. Ili je Aleksa u međuvremenu odlučio da malo pospremi za sobom ili njegov i Milin stan poseduje natprirodnu moć samosređivanja.

Koje je doba godine?

Za razliku od prethodnih primera, u ovom slučaju se ne radi o razlikama između 597. i 598. episode, već o samoj 598. epizodi. Epizoda počinje snimkom Avalskog tornja po sunčanom danu, da bismo nedugo zatim videli Milu kako sedi u autu po očigledno oblačnom danu.

Šta se desilo sa Hanom?

U 597. epizodi Hana je, po nalogu Ritera, sipala Nikši otrov u piće i tom prilikom se i sama otrovala. U 597. epizodi smo poslednji put videli Hanu na podu i bez svesti, ali izgleda da otrov koji je bio poguban po Nikšu nije mnogo uticao na Hanu, jer u 598. epizodi Riter razgovara sa njom preko telefona. Još uvek, doduše, nismo imali prilike da vidimo Hanu u nastavku serije, ali deluje

Gala umesto Silvane

Još jedan lik koji je samo nestao iz serije Igra sudbine je Silvana. Glavna tračara Kan Holdinga našla se na meti Katarine, nakon što je Katarina saznala da se Silvana nabacivala njenom mužu, Coletu. Delovalo je da je okršaj između Silvane i Katarine neminovan, međutim onda je Jelena Jovičić, koja je tumačila lik Silvane, napustila seriju i na udaru se našla, ni kriva ni dužna, Gala. I gledaoci i ostali likovi u sceni su ostali zbunjeni gledajući kako Katarina optužuje Galu za nešto što se nije desilo, a zbunjenost se dodatno povećala kada Gala nije potpuno opovrgla Katarinine reči.

Tokom emitovanja serije mnogi likovi su odlazili, ali i dolazili. Najveća promena se desila između druge i treće sezone u februaru ove godine kada su svi mislili da je serija završena, a na kraju je nova produkcija ipak produžila seriju za treću, kasnije i za četvrtu sezonu. Neki glumci su u međuvremenu našli nove angažmane što je prouzrokovalo da njihovi likovi budu izbačeni iz priče i serije.

Najveće promene su se desile kada su Dragana Mićalović i Iva Štrljić napustile seriju, ali je to bilo nekako opravdano. Una Hristić se razbolela i otišla na lečenje u Ameriku, a Dijana Erski je pobegla sa Jamezdinom koji je kasnije ostavio. U novim epizodama ove dve glumice se vraćaju, na radost gledalaca i fanova serije. Glumica Milica Tomašević se uskoro vraća takođe, a njen lik Nade je bio opravdano odsutan u svim dosadašnjim epizodama četvrte sezone.

Sada nam jedino preostaje da gledamo naredne epizode serije Igra sudbine i vidimo da li će neke od nelogičnosti biti objašnjene.

(Espreso/Tvinemania)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.