SVI BESNE ZBOG VELIKE GREŠKE U "JUŽNOM VETRU": Da li je moguće da je MILOŠ BIKOVIĆ OVO URADIO
Miloš Biković, Južni vetar, Foto: Youtube/Central Partnership

NA EKRANU

SVI BESNE ZBOG VELIKE GREŠKE U "JUŽNOM VETRU": Da li je moguće da je MILOŠ BIKOVIĆ OVO URADIO

Nova sezona serije "Južni vetar" počela je sa emitovanjem, a u novoj epizodi provukla se greška koja je privukla pažnju gledalaca

Objavljeno:

Kao što znamo, osim ako ne gledamo dokumetarne serije ili filmove, sve možemo da svrstamo u fikciju. Da li onda imamo dovoljno dobar razlog za takozvano raspaljivanje društvenih mreža, kada se u našoj omiljenoj seriji pojavi greška? Ili je ovo zaista neoprostivo?

Nova sezona serije "Južni vetar" počela je sa emitovanjem, a u novoj epizodi provukla se greška koja je privukla pažnju gledalaca.

Nakon sporne scene usijale su se društvene mreže, a mnogi ovo smatraju neoprostivim propustom.

Glavni lik Maraš, kojeg tumači Miloš Biković u jednoj sceni zapucao je u avionu.

- Dosta loš uvod u smislu prevelikog razmaka između kraja i drugog dela filma i početka nove sezone serije...ono kada Maraš puca u avionu, alo zašto rođače??? Za Baću je najbolje odrađen scenario - glasio je jedan od komentara.

- Eh kakvih sam se ja sve gluposti nagledao u filmovima. Čovek iskoristio priliku, hoće da puca na njih, šta da radi? Da pusti da ga upuca - bio je jedan od odgovor sa zvanične stranice od strane reditelja Miloša Avramovića.

Južni vetar
foto: Printscreen/Instagram

Ovakav potez predstavljao bi veliki rizik po zdravlje i bezbednost svih putnika, a unošenje oružja u avion teško bi moglo da prođe bilo gde zbog, veoma oštrih zabrana i kontrole kada su u pitanju sve vrste oružja.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.