"MOJ SIN HOĆE" Miloš Biković konačno progovorio O NASLEDNIKU, ovo svi žele da čuju
Miloš Biković, Foto: © ATA Images

AU

"MOJ SIN HOĆE" Miloš Biković konačno progovorio O NASLEDNIKU, ovo svi žele da čuju

Miloš Biković, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, više puta je govorio o svom detinjstvu, koje nije bilo uvek srećno i lako.

Objavljeno:

Roditelji su mu se razveli kada je imao šest godina, a stariji brat se kasnije zamonašio. Otac je nakon razvoda otišao u Nemačku.

Preminuo je 2006. godine, što je Milošu teško palo. Uprkos brojnim izazovima s kojima se upoznao još od ranih dana, u najosetljivijem periodu odrastanja, nije skrenuo na tamnu stranu.

- Važno je da od malih nogu znate čime jednog dana želite da se bavite. U mom slučaju to se pokazalo vrlo bitnim jer me je provelo kroz pravi put, a mogao sam da završim na različitim stranputicama. Kad znate šta želite, onda vas to usmerava, kanališe vašu energiju – ispričao je Miloš na nedavnoj manifestaciji Teen Talk, prenosi Story.

- Odabrao sam da se bavim glumom kako bih mogao da se igram sa svim onim što odgovara našoj mračnoj podsvesti i što je intrigantno. U vreme kada sam bio tinejdžer, kriminal se takođe popularizovao i tada su mnogi krenuli pogrešnim putem. Moja generacija se strašno “ložila” na film “Vidimo se u čitulji”. Citirali su glavne likove i doživljavali taj svet kao sebi blizak. S druge strane, ja to nikada nisam doživljavao kao realan život, iako mi je bilo zanimljivo da takve stvari analiziram, ali ne na štetu svoje zajednice – istakao je glumac.

Miloš Biković
foto: Vladimir Šporčić

Publika ga je zamolila da uporedi sebe s nekim od likova koje je igrao.

- Ne znam imam li nešto zajedničko s likom iz filma “Sluga”. On je rastao kao sin bogataša, ja nisam, možda moj sin hoće. U ranoj mladosti sam naučio da se odričem onoga što roditelji ne mogu da mi priušte. To me nije umanjilo kao dečaka, kasnije tinejdžera i muškarca. Oni koji su imali sve nisu znali vrednosti ne samo materijalnih stvari, već i onih životnih. Kod mene se uvek javljala želja da sebi zacrtam takve ciljeve da mi za njih treba snaga celog uma i tela. Mali snovi do kojih se lako dođe nikada nisu značili ništa.

Majka Marija je najvažnija ženska figura u njegovom životu, a kada ima neku dilemu ili nedoumicu, najčešće se konsultuje s bratom Mihailom.

- Kad god se dešavalo da sam zbog obaveza i nedostatka vremena propuštao da ga pozovem, pravio bih greške. Priznajem da nije sve što sam radio bilo kako treba, ali to je sastavni deo života.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.