ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nemam pojma šta radim ovde - "DOMAĆI ZADATAK"
,,Domaći zadatak", Foto: Printscreen/Youtube/mipelimexico

SETNO!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nemam pojma šta radim ovde - "DOMAĆI ZADATAK"

,,Domaći zadatak" predstavlja priču o tipičnom depresivnom srednjoškolcu koji ne nalazi smisao ni u čemu na planeti

Objavljeno:

Kako su đaci nedavno seli u školske klupe, Espreso je podstaknut nostalgijom za školskim danima odlučio da preporuči jedno prikladno ostvarenje poznato kao ,,Domaći zadatak".

U glavnim ulogama ćete zapaziti: Fredija Hajmora, Emu Roberts, Majkla Angarana,Elizabet Riser, Sema Robardsa, Ritu Vilson i Bler Andervud.

Domaći zadatak, The Art of Getting By
foto: Wikipedia

,,Domaći zadatak" predstavlja priču o tipičnom depresivnom srednjoškolcu koji ne nalazi smisao ni u čemu na planeti. Svojom tematikom pomalo podseća na radnju filma ,,Jednog dana će ti ovaj bol biti koristan", samo bez samoubilačkih ideja.

Nemam pojma šta radim ovde. / Ne verujem da iko zna. Ti bar priznaješ."

Džordž je učenik na kraju srednjoškolske karijere koje naizgled odustao od svega. Ne sluša tokom predavanja niti radi domaće zadatke. Jedino po čemu se ističe i što ga iole interesuje je crtanje. No, on je smatra da postoji poruka iza njegove umetnosti, kao ni da je umetnik.

1 / 17 Foto: Printscreen/Youtube/mipelimexico

Besciljno tumara ulicama ne mareći kakva ga sudbina čeka nakon završetka školovanja jer je morbidno svestan svoje smrtnosti. Ne pomažu ni pridike nastavnika, direktora, pa čak ni njegovih roditelja. Ama baš ništa ne može doći do njega, sve dok na scenu ne stupi- Ona!

Osećao sam se kao niko. Manje od toga. Ti si to promenila."

Kada Džordž slučajno upozna Sali na školskom igralištu njegov život se okrene za 180 stepeni. Njih dvoje brzo grade čvrsto prijateljstvo deleći najveće tajne i brige adolescentskog doba. Kasnije se to prijateljstvo pretvara u nešto više, što silovito komplikuje radnju priče.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Domaći zadatak" je za neshvaćene umetnike i mnoge sanjare koje realnost zbunjuje i čije granice su preuske za njihove snove. Tok ovog filma će publici prikazati viziju sveta kroz oči jednog neobičnog srednjoškolca.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 06.9.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.