ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ljudska konekcija prevazilazi sve barijere - "ŠEĆERNI TATICA"
,,Šećerni tatica", Foto: Printscreen/Youtube/Blue Fox Entertainment

čovečno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Ljudska konekcija prevazilazi sve barijere - "ŠEĆERNI TATICA"

,,Šećerni tatica" svoju publiku upoznaje sa usamljenim meteorologom Šonom u sred njegovog famoznog nervnog sloma

Objavljeno:

Espreso želi srećan početak radne sedmice sa još jednim fantastičnim filmskim ostvarenjem! U pitanju je spoj komedije i drame pod imenom ,,Šećerni tatica" (šp.,,Papi Chulo").

U glavnim ulogama su zablistali: Met Bomer i Alehandro Patinjo.

Papi Chulo, Šećerni tatica
foto: Wikipedia

,,Šećerni tatica" svoju publiku upoznaje sa usamljenim meteorologom Šonom u sred njegovog famoznog nervnog sloma. Šon pokušava kroz posao da preboli nedavni raskid, ali ta metoda ipak ne biva adekvatna i on biva poslat na prinudni odmor.

Potrebno je više od jednog dana. / Más de un día."

Iako se isprva opire odluci, kasnije shvata da je to najbolje što može da učini u tom trenutku. Kod kuće odmara i uklanja ukrasno stablo- poslednji predmet koji je ostavio njegov bivši. Međutim, kada saksija biva podignuta Šon otkriva izbledelu boju na terasi koju odlučuje da sam prefarba.

1 / 18 Foto: Printscreen/Youtube/Blue Fox Entertainment

Kada shvati da to neće biti lako, odlučuje da angažuje latinoameričkog majstora Ernesta koga primećuje u grupi njegovih kolega koji pored puta nude svoje usluge. Ernesto na početku dolazi da obavi posao ali njihov odnos uskoro postaje mnogo više od transakcionog.

Sećaš li se kako si se osećao kada je umro neko koga si voleo?"

Šon i Ernesto se zbližavaju i postaju prijatelji, bez obzira na klasne i jezičke razlike. Ernesto nudi Šonu ,,rame za plakanje", dok Šon Ernestu pruža predah od napornog i teškog života.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Šećernog taticu" treba da pogledaju apsolutno svi! Ovo je jedan od onih filmova koji će zagrejati svačiju dušu i sa kojim će svi moći da se poistovete. Radnja je bazirana na univerzalnoj potrebi za konekcijom i bliskošću u periodu najveće usamljenosti. Film istinski slavi muško prijateljstvo i mušku ranjivost van romantičnih implikacija, što je vrlo retko. Pogledajte ovo kinematografsko remek delo i uživajte!

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 04.9.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.