IZAŠLE SLIKE MLADE IVANE ZEČEVIĆ! Gledate je u HIT seriji a niste znali za njenu KONTROVERZNIJU STRANU (FOTO)
Foto: Printscreen

otkrivamo

IZAŠLE SLIKE MLADE IVANE ZEČEVIĆ! Gledate je u HIT seriji a niste znali za njenu KONTROVERZNIJU STRANU (FOTO)

Neverovatna mlada glumica koja u novoj seriji tumači lik Vanje

Objavljeno: 14:46h

Serija "U klinču" je počela da se emituje pre par dana. Publika ima veoma dobre reakcije, a serija ima mnogo mladih glumaca koji su pokazali neverovatan talenat.

Među njima je i Ivana Zečević koja tumači lik Vanje, mlade devojke koja samostalno vodi kafanu i brine o ocu i bratu koji upadaju u probleme.

- Vanja je jedna mlada hrabra žena. Kažem žena sa razlogom, jer je prerano i odrasla sticajem okolnosti gubitka mame u mlađim godinama, tako da je sve palo na nju. Njen otac, njen brat i kafana koju porodica drži decenijama unazad, tako da, ukratko, hrabra, otresita, ponekad jako teška i naporna devojka - rekla je glumica za RTS.

Nju smo već imali prilike da gledamo u serijama "Kalkanski krugovi" i "Grupa", gde je imala značajnije uloge. Njen talenat su primetili mnogi reditelji, pa je tako iako je mlada imala prilike da glumi u vrhunskim ostvarenjima sa najboljim glumcima na našim prostorima.

Ivana Zečević je rođena u Beogradu. U rodnom gradu je završila Muzičku gimnaziju i u tom periodu je svirala klavir. Međutim, kada je došlo vreme za fakultet, odlučila je da se okrene glumi. Tri puta bezuspešno pokušavala da upiše Fakultet dramskih umetnosti i svaki put je bila odbijena, tako da je nakon toga upisala Akademiju umetnosti, koju trenutno privodi kraju.

Posebno interesovanje je imala za rep muziku, pa je tako sarađivala sa brojnim reperima i snimala duete sa njima.

Do nedavno je bila u vezi sa Pavlom Mensurom, sa kojim se upoznala tokom snimanja serije "Grupa". Kasnije su imali priliku da glume dečka i devojku u seriji "Kalkanski krugovi". Međutim, njihova veza se završila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.