GDE SI POŠLA U TOM IZDANJU HILARI?! Prva dama izazvala nevericu KADA SE POJAVILA OVAKVA (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube/ Inside Edition

šok

GDE SI POŠLA U TOM IZDANJU HILARI?! Prva dama izazvala nevericu KADA SE POJAVILA OVAKVA (FOTO)

Ali, glavna tema nakon svečanog otvaranja Venecije nije film koji je otvorio festival „White Noise“ (Beli šum) Noe Baumbaka, niti uručenje Zlatnog lava za životno delo glumici Katrin Denev, već to otkud tamo Hilari Rodam Klinton

Objavljeno: 14:13h

Na gala ceremonji otvaranja 79. Venecijanskog filmskog festivala, pored silnih glumačkih zvezda, pojavila se sinoć i bivša američka prva dama, Hilari Klinton.

Ali, glavna tema nakon svečanog otvaranja Venecije nije film koji je otvorio festival „White Noise“ (Beli šum) Noe Baumbaka, niti uručenje Zlatnog lava za životno delo glumici Katrin Denev, već to otkud tamo Hilari Rodam Klinton…

Bivša američka prva dama i svojevremeno kandidatkinja na izborima za predsednicu SAD šetala je sinoć crvenim tepihom na Lidu, družila se s predsednicom žirija Džulijan Mur, rediteljem Noom Baumbakom i njegovom partnerkom, glumicom Gretom Gervig koja i igra u „Belom šumu“, direktorom festivala Albertom Barberom.

1 / 3 Foto: Profimedia

Išla je Klintonova i na gala prijeme po Veneciji…

I većina američkih medija pita – A šta radi Hilari na Venecijanskom festivalu?

Pokušavajući da odgonetne misteriju „Holivud ripoter“ spekuliše da se „uvezala“ s Netfliksom, koji stoji iza čak četiri filma i jedne serije na 79. Veneciji.

Jedan od njih jeste Baumbakov „Beli šum“, s Adamom Drajverom i Gretom Gervig, kojem je pripala čast da otvori zavesu takmičarskog programa Mostre.

Moćni Netfliks stao je iza prvog dokumentarca iz kuhinje produkcijske kuće koju je Hilari osnovala sa svojom ćerkom Čelsi Klinton „HiddenLight Productions“. Dokumentarni film pod nazivom „In Her Hands“ premijerno će biti prikazan na Toronto film festivalu koji počinje 9. septembra, a na Netfliksu ćemoći ekskluzivno da se vidi od novembra.

Međutim, portparol Netfliksa izjavio je da ova kompanija „nema ništa s dolaskom Hilari Klinton u Veneciju“.

I dok misterija ostaje nerešiva, Klintonovu će javnost ubuduće sve češće viđati na filmskim festivalima. Na pomenutom festivalu u Torontu (TIFF) ne samo što će predstaviti dokumentarac, koji su režirali Tamana Ajazi i Marsel Metelsifen, već će učestvovati u panel diskusiji indastri programa TIFF-a, a predstaviće i dokumentarni serijal „Gutsy“.

Ovaj serijal, baziran na knjizi Klintonove „The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience“, takođe je producirala kompanija Hilari i Čelsi, a svetsku distribuciju na sebe je preuzeo Epl plus.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.