"PAR SATI KASNIJE BILA JE MRTVA": Oglasio se brat TRAGIČNO NASTRADALE GLUMICE (32), OVO SE DESILO KOBNOG DANA
Foto: Printscreen

tragedija

"PAR SATI KASNIJE BILA JE MRTVA": Oglasio se brat TRAGIČNO NASTRADALE GLUMICE (32), OVO SE DESILO KOBNOG DANA

Čarlbi je bila poznata po ulogama u filmu ‘Trougao tuge’ i seriji ‘Crna munja’.

Objavljeno:

Vest o iznenadnoj smrti mlade glumice Čarlbi Din, koja je preminula u 32. godini posle ‘neočekivane iznenadne bolesti’, kako je saopštila glumičina porodica, ostavila je fanove u šoku.

Čarlbi je bila poznata po ulogama u filmu ‘Trougao tuge’ i seriji ‘Crna munja’.

Njen brat, Aleks Džejkobs, otkrio je neke detalje njene iznenadne bolesti i prerane smrti časopisu “Rolling stone”. On je rekao da je glumica, sa svojim verenikom Lukom Vokerom, boravila u Njujorku kada je počela da oseća “neke manje simptome”, koji su je toliko zabrinuli da zamoli verenika da je otprati u hitnu pomoć.

Samo nekoliko sati kasnije bila je mrtva. Još uvek nije poznat tačan uzrok smrti, a čekaju se rezultati obdukcije.

Čarlbi
foto: Printscreen

– Bukvalno sve se dogodilo istog dana: imala je glavobolju, otišla je na spavanje, probudila je dečka i zamolila ga da ide sa njom u bolnicu – rekao je njen 21-godišnji brat. On je rekao i da je njegova sestra 2009. godine imala “veoma tešku saobraćajnu nesreću” nakon koje je imala slomljena kičma i rebra, a slezina joj je morala biti odstranjena.

– Uklonila je slezinu, što je važno u borbi protiv infekcija i to je možda imalo veze sa onim što se dogodilo. Činjenica da nije imala slezinu mogla je da doprinese tome da nije mogla da se bori protiv bolesti – istakao je on.

– Bila je veoma brižna i puna ljubavi, više od bilo koga koga sam poznavao. Svaki dan nas je podsećala koliko nas voli. Svaki dan nas je podsećala koliko nas voli. Svaki dan svog života razgovarala je sa svojom mamom. Ako bi poziv bio prekinut, ona bi se javila samo da bi se pozdravila. Ovo je veliki šok za nasv – dodao je.

On je naveo da ih najviše brine njen verenik.

– Mnogo ga volimo. Ne mogu da zamislim kako je bilo biti tamo. Najveća briga moje mame bila je što je umrla sama, a on je bio sa njom, što je bliže mogao biti – rekao je Džejkobs.

Verenik Luk Volker objavio je njenu smrt u kratkom videu koji je podelio na Instagramu:

– Zdravo svima. Hteo sam da postavim Carlbinu fotografiju, ali je teško. Hteo sam da vam kažem da sam video sve vaše poruke, svu ljubav i da cenim to. Zaista. Jednostavno ne mogu da odgovaram na poruke trenutno, ali hvala vam, cenim to. Volim vas.

Inače, Čarlbi i Luk su se verili 8. aprila u Njujorku, a on je tom prilikom objavio fotografije prosidbe koja se dogodila na mestu gde su se prvi put poljubili

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.