GLUMICU SKINULI SA APARATA, JAVLJENE NAJCRNJE VESTI!
En Heč, Foto: Profimedia

TUGA

GLUMICU SKINULI SA APARATA, JAVLJENE NAJCRNJE VESTI!

Nije uspela da se izvuče...

Objavljeno:

Poznata glumica En Heč nakon što su javili da ima moždanu smrt, biće isključena sa aparata koji su je održavali u životu, nakon što je pretrpela povredu mozga u saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu prošle nedelje, rekli su njeni prijatelji i porodica.

1 / 3 Foto: Profimedia

Glumica (53), koja je bila u komi i u kritičnom stanju, ostaće na respiratoru kako bi doktori još utvrdili da li je neki od njenih preostalih organa zdrav za doniranje, prema Hečeovoj želji.

Heč, koja je hospitalizovana u Grosman Burn Centru u bolnici Vest Hils severno od Los Anđelesa, pretrpela je "tešku anoksičnu povredu mozga" u udesu 5. avgusta, navodi se u saopštenju objavljenom u četvrtak uveče u ime njene porodice i prijatelja.

Takva povreda je uzrokovana stalnim nedostatkom kiseonika u mozgu.

Prema rečima očevidaca, glumica je prvo udarila u garažu obližnjeg stambenog kompleksa, ali se povukla i odjurila, pre nego što su stanovnici iz naselja mogli da joj pomognu. Zvaničnici Zapadnog saobraćajnog odeljenja Los Anđelesa, potvrdili su da je udarila u drugo vozilo, pre nego sto je udarila u kuću koja je izgorela.

Na fotografijama koje su zabeležene na licu mesta, vidi se kako je zvezda filma "Šest dana i sedam noći" stavljena na nosila i da ima ozbiljne povrede na leđima, dok su snimci iz vazduha prikazivali dim koji je izlazio iz kuće u koju je glumica udarila, kao i brojna vatrogasna kola koja su okruživala posed, pokušavajući da je izvuku i ugase vatru.

Glumica koja je poznata po svojoj romansi sa Elen Dedženeris zbog koje je bila kritikovana, otvoreno je govorila o svojoj borbi sa zloupotrebom supstanci. Kada je svojevremeno u intervju 2020. godine izjavila da je konzumirala cigarete, alkohol i drogu, kako bi uspela da se oslobodi osećaja stida u svom životu, objašnjavajući da je veći deo svog detinjstva provela u seksualnom zlostavljanju od strane njenog oca. Nastavljajući rečima da nije luda, već da je to ludi život, da je odrastala u ludoj porodici i da joj je trebala 31 godina da prođe kako bi uspela da izvuče ludilo iz nje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.