ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Trik je da ne dopustiš da te uhvate - "ALI JA SAM NAVIJAČICA"
Ali ja sam navijačica, Foto: Printscreen/Youtube/ Lionsgate Movies

satira!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Trik je da ne dopustiš da te uhvate - "ALI JA SAM NAVIJAČICA"

,,Ali ja sam navijačica" u prvi plan stavlja sedamnaestogodišnju Megan Blumfild koja je tipična popularna maturantikinja i navijačica

Objavljeno: 19:34h

Espreso započinje novu radnu sedmicu u vedrom duhu i dobrom raspoloženju sa komičnim ostvarenjem- ‚,Ali ja sam navijačica".

U glavnim ulogama su se istakli: Nataša Lion, Klea Duval, Kejti Morijarti, Rupol Čarls, Mink Stol, Bad Kort i Edi Cibrian.

Ali ja sam navijačica, But I'm a Cheerleader
foto: Wikipedia

,,Ali ja sam navijačica" u prvi plan stavlja sedamnaestogodišnju Megan Blumfild koja je tipična popularna maturantikinja i navijačica. Ona izlazi sa Džeredom, fudbalerom ali ne uživa u vremenu provedenom sa njim, već radije gleda u svoje drugarice navijačice.

Ono si što jesi. Trik je da ne dopustiš da te uhvate.

Ovo alarmira njene roditelje, te odlučuju da je pošalju u poseban kamp kako bi je ,,konvertovali". Megan tamo susreće vršnjake istih viđenja i podudarnih osećanja.

1 / 18 Foto: Printscreen/Youtube/ Lionsgate Movies

Kamp pokušava da ih usmeri na ,,pravi put" striktnim pravilima i vežbama uz podelu devojaka i momaka. Međutim apsurdnost njegovih metoda još više gura članove ka njihovim istinama.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Ali ja sam navijačica" treba da pogledaju svi koji cene kvalitetnu i inteligentno osmišljenu kombinaciju satire i komedije. Ovo ostvarenje brilijantno prikazuje delikatne teme na način koji je lako razumljiv i zabavan gledaocu.

Bonus video:

19:29

CENTRALNI DNEVNIK 13.08.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.