ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Zar život nije nešto najčudnije što ste ikada videli? - "ČULA SAM PESMU SIRENA"
,,Čula sam pesmu sirena", Foto: Pritnscreen/Youtube/ kinolorber

maštovito!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Zar život nije nešto najčudnije što ste ikada videli? - "ČULA SAM PESMU SIRENA"

,,Čula sam pesmu sirena" upoznaje svoju publiku sa otkačenom Poli u ranim tridesetim koja po prvi put dobija stalni posao kao sekretarica u galeriji ugledne vlasnice Meri

Objavljeno:

Espreso nastavlja burnu radnu sedmicu sa još jednim izuzetnim skrivenim biserom iz 1987. godine poznatim kao ,,Čula sam pesmu sirena".

U glavnim ulogama ćete zavoleti: Šilu Mekarti, Poli Bailardžin i En Mari Mekdonald.

Čula sam pesmu sirena
foto: Wikipedia

,,Čula sam pesmu sirena" upoznaje svoju publiku sa otkačenom Poli u ranim tridesetim koja po prvi put dobija stalni posao kao sekretarica u galeriji ugledne vlasnice Meri.

Poli živi naizgled običan i usamljen život dok zamišlja fantastične scenarije u svojoj glavi. U slobodno vreme voli da fotografiše zanimljive scene koje zapaža u prolazu. Isprva nema nameru da ih objavi, ali tokom vremena provedenog u galeriji biva inspirisana da ih anonimno pošalje Meri.

1 / 9 Foto: Pritnscreen/Youtube/ kinolorber

Ona ih hladno odbija, što potpuno devastira Poli, koja idealizuje svoju šeficu, te je to navodi da uništi svoje radove i zatvori se u ,,svoj svet". Nakon što preboli grubo odbijanje, Poli otkriva da ipak poseduje talenat.

U međuvremenu takođe saznaje za jednu tajnu romansu i jednu kobnu spletku između dve osobe kojima je verovala.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Čula sam pesmu sirena" je namenjen svim sanjarima i umetničkim dušama koje će lako uspeti da se pronađu u ovom filmu. Ako ste voleli ,,Bele rade" onda će Vam se sigurno dopasti i ,,Čula sam pesmu sirena" jer poseduju sličan pripovedački stil koji poziva gledaoca da sam odgonetne njegovo značenje.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 08.8.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.