ON JE OLGI ODANOVIĆ NAPRAVIO DVOJE DECE: Šokiraćete se kad vidite koji POZNATI GLUMAC je u pitanju
Olga Odanović, Foto: Preentscreen RTV Pink

AU

ON JE OLGI ODANOVIĆ NAPRAVIO DVOJE DECE: Šokiraćete se kad vidite koji POZNATI GLUMAC je u pitanju

Otkrila zanimljive detalje!

Objavljeno: 09:18h

Talentovana glumica Olga Odanović (63) tumači glavnu ulogu u seriji "Radio Mileva", koju svakog radnog dana gledamo na RTS-u. Likom Mileve Majstorović pobrala je simpatije mnogih, dok smo Odanovićevu dosad imali prilike da gledamo u mnogim ostvarenjima.

Kao devojčica iz malog mesta koja je u Beograd došla da studira, nikada se nije osećala dovoljno dobrom da upiše Fakultet dramskih umetnosti.

- Iako sam u startu želela da upišem glumu, kao dete iz manjeg mesta koje je došlo u Beograd na studije, nisam bila sigurna u sebe. Nisam nikog poznavala i osećala sam se kao da sam pala s Marsa - ispričala je svojevremeno glumica.

Olga Odanović
foto: Marina Lopičić

Mislila je da je niko neće uvažiti kada se pojavi na prijemnom, ali se odluka da upiše glumu nakon tri godine provedene na Filozofskom fakultetu, pokazala kao sudbonosna, dok je diplomirala na FDU 1985. godine.

Njen suprug, kolega Dragan Petrović Pele, velika joj je podrška. Jedan su od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Imaju sina i ćerku, a razlika u godinama između njih je - tri godine u korist glumice. Posle samo dva dana od poznanstva počeli su da žive zajedno.

Jakov i Lenka od roditelja su nasledili talenat za umetnost. Jakov je završio produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, dok je Lenka studentkinja glume.

Olga Odanović
foto: Stefan Stojanović

Lenka je u jednom intervjuu za domaći medij, otkrla da je iz prvog pokušaja upisala glumu, ali da joj nikada nije padalo na pamet da konkuriše za tatinu klasu.

- To nije dolazilo u obzir, jer smatram da to nije u redu. On može da bude objektivan prema meni, ali s druge strane profesorski odnos između tate i mene ne znam kako bi funkcionisao - kazala je Lenka, koja se sjajno pokazala u seriji "Preživeti Beograd".

- Kada su me pozvali na kasting za seriju, i to za jednu od glavnih uloga, bila sam presrećna. Na samom kastingu, koji se sastojao od nekoliko faza, bilo je jako interesantno. Kada sam izabrana, odjednom sam osim uzbuđenja osetila i ogromnu odgovornost. Sada sam pod nekom pozitivnom tremom i strepnjom da sve ispadne kako treba - kazala nam je nedavno Olgina ćerka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.